ma neka tebe pa ti si posten i posteno radis svoj posao.;pa nema tu nista lose;sta se tripujes na kraju nisi ti pravio te proizvode..i ok neke stvari i rade,tipa proteini ali treba znati kako ih koristit,sto je opet duga prica..
ja ti govorim iz naroda obicnih smrtnika..znamo da je mrsavljenej i kako smrsaviti jedna od najpopularniji tema i da do toga nije tako lako doci pa ljudi naravno uvjek pribjegavju laksem nacinu;.prva ja npr.ja sam ti se nakupovala cudesnih preparata za mrsavljenej i jos cudesnijih krema protiv celulita;.ne znam ni sama koliko sam para potrosila a jos plus uz sve to bila neuka,pa za mene djeta je znacilo=ne jesti dok hvala bogu ne naletih na ovaj forum i pedju..
taj lik me dobro otreso,rijecima naravno,dao mi par dobrih savjeta i ja sada znam sta radim.naravno opet nisam ja ni blizu ljudi ovdje ali za mamu koja je u radaonu prije 9 mjeseci otisla sa 100kg sada izgledam ko barbika..
danas su me npr.drugarice komentarisale da sam se u zadnje vrijeme bas UTEGLA u odnosu na zadnji put kada smo se vidjeli...ja sva hepi...
auuu ija se raspisala i temu davno ofulala..
ti si fino pito pitanje,pedos dao odgovor i to je to;.znas maznem i ja nekada tu plocicu da mi ubije zelju za slatkisima jer smo mi zene(cast izuzecima)slabe na slatkise;.
pozdrav...