ko ga jebe, trebo je da je u shkoli u to vrijeme. pa ginu ljudi non stop. jedna zrtva ko ni jedna...
u grobu su svi isti. nema veze jel francuz, kinez, ili laponac ...
Brate nadam se da se zezas? :/ Kakva skola jbo ti sebe, lik ima 27 god. Sto rekao Djilas, "dodjes ziv, zdrav, a vratis se u mrtvackom sanduku" ! Odes na jebenu utakmicu i pogines! Pa mislim, zar ima potrebe raspravljati da li je to u redu ili nije... Da su oni glumili neko ludilo, pa ih neko pretukao, pa da kazes oke... Ali likovi kulturica, cak su neki nosili i dresove reprezentacije Srbije. :/ Jbg, navijaci samo brukaju sami sebe. Iako to oni ne shvataju, sto i jeste crno da crnje ne moze biti.
Mislim, slazem se sa Aleksandrom, ajde da mlatis pedere, ali ovo, jos covek cool jos nosio dres Srbije, ma daj, pa jos onaj englez, pa navijaci zvezde u Ceskoj, ovo samo stoka moze da uradi, mislim ajd da primenis silu tamo gde treba, mlacenje pedera i to, ali da mmlatis ljude bez veze e to je vec glupo.
Zamisli kako ce sada da gledaju na nas u svetu, kao na jebenu stoku, i sta su koj moj hteli da postignu time.