e se to moze vrlo lako resiti, jer postoji kodeks oblacenja. Zna se kako se oblaci u zdravstvenim ustanovama. Doktor moze biti dizelas, roker, panker..., ali na poslu mora da nosi beli mantil. Isto je i u vojsci gde svi moraju da nose uniformu i vojnicke cizme. Vidjao sam i zene u nasoj vojsci koje nose uniformu i cizme, a ne paradiraju u maslinastoj suknji ili visokim stiklama. Isto je i u skoli, gde se vrlo dobro zna kako jedan profesor treba da bude obucen bez obzira na njegova verska, ideoloska i seksualna opredeljenja.
vrlo si povrsan.
ja vode nisam rekao da ce on da dodje gol...
vec da ce TRANVESTIT predvati mom detu u skuknji a dete ce znati da je to musko
alo bre covece......stvanro mi nisi jasan...
voleo bih da te neki od njih dohvati pa se bas pitam koliko bi bio miroljubiv..ili bi..i dali bi se ponssao po kodesku
neverovatno
znaci..ako peder obuce haljinu i dodje uskolu da predaje...to je milina i on se ponasa u skladu sa zakonom..
ma bravo...sjajno!!!!!!
@Radomire
nije samo to u pitanju , glavni problem je sto deca a pogotovo deca tog uzrasta traze uzore i idole i vrlo su i osetljiva na sve spioljasnje pojave i uticaje ... svakom detetu je njegov ucitelj idol i pored toga sto ce nastavnik u nekoj osnovnoj skoli da uci decu predmetima itd on im je i uzor i neko koga deca treba da vole i da se druze s njim i imaju dobar odnos nastavnik- ucenik gde od nastavnika sticu i neko vaspitanje i kodekse ponasanja itd... e sad ti kad stavis tako nekog degenerika , moze on da bude koliko god hoces korektan ali ce u detetovoj psihi da napravi haos ... da ne detaljisemo ... zamisli neko ko je uzor detetu od 11 godina i dete ga vidi kako se drpa sa osobom istog pola u gradu sta vec... pa ti tu decu unapred osudjujes na propast ako upises u takvu skolu.. i Pedja je potpuno upravu , ne dao ti bog da ga diskrimises ili potegnes nesto protiv njega inace ce ces placati i kazne i kazne...
Ma katastrofa je kad dopustis da detetu predaje los nastavnik ili budala neke vrste... a kamoli kad mu to dodje kao neko od navedenih degenerika
i ono sto je bitno i najbitnije u celoj prici drugo je kad na takve pojave naletimo mi odrasli ljudi koji znamo sta je sta, i koji smo odrastali u relativno normlanim sredinama (po tom pitanju) , a drugo je kad na takvo nesto naidje neko ko nema nimalo zivotnog iskustva i ciji se um i razmisljanje jos razvijaju ... pa tako se od normalne populacije pravi nenormalna bas na taj nacin dozvoljavanjem da takvi ljudi predaju da imaju svoje parade, brakove i cak da usvajaju decu... tako sto ce se oni kretati u prevodu receno , u drustvu kao normalne pojave ... i tako pravis debilnu naciju , izopacenu itd....itd...
umesto da se homoseksualizam kao i tranvestizam leci i iskoreni iz drustva , on se popularizuje i forsira kao nesto sasvim normalno ... Gej lobi je postao vrlo jak u svetu...odavno...