organizatori ovakivh 'manifestacija' samo i chekaju da budu napadnuti pa bi se mogli reklamirat i vapit za pomoc na sve strane. ko jevereji posle ww2
vidim sad je prava expanzija pederluka svuda u svijetu. non stop nekakve parade. na televiziji je to postalo normlano gledat fillmove i serije dje su zastupljeni likovi sa homoseksualnim naklonostima. pogledajte samo na ulici tipichan stil oblachenja, uske majice 'zenskih' boja i nekakve chudne frizure. sad je naprosto to 'in' kao nekakva savremenost, emancipovanost, novi vid buntovnosti i 'beg iz blatnjavog balkana'. novokomponovani trendovi su se uvjek gutali i prihvacali objeruchke.
meni licno nije jasno cilj i svrha ovakvih dogadjaja. parda!? to me asocira na ruske i kineske vojne parade kad oce da pokzu svoju vojnu moc zapadu. znachi blago emitovanje prijetnje. prije mi ovo lichi na neki politichki miting koji za cilj ima ukazivanje na tzv. ugrozenih ljudskih prava odnosno na tipichno provociranje i shirenje
mrznje. sad malo nelogichno: paradiranje(dominstracija snage) i ujedno protesna shetnja koja ukazuje na krshenje ljudskih prava !?
sto se tiche pripadnika ove grupacije mogu se podeliti na neke pod vrste: izmanipulisane naivchine koji su zbilja ubjedjeni da rade 'pravu stvar za svoju ugrozenu manjinu',
provokatori - na prvi pogled pitomi i nemocni pojednici u kojima je upravo zbog te svoje nemoci kulminacija bijesa,mrznje i nagona za osvetom i
sadizmom.
u trecu podgrupu bi svrstao organizatore i nalogodavce.ovaj podskup se sacinjava od organizatora manjih pokreta do pripadnika/vlasnika raznih uticajnih organizacija i koorporacija .
gledajuci iz medicinskog ugla homoseksualnost je definitivno poremecaj tj bolest, psihopatija seksualis, dushevna bolest na seksualnoj osnovi. nastanak i razviat ovog poremecaja razlikuje se od pojedinca do pojedinca.
(po Sigmund Frojdu glavni nastanak za uzrok bilo kakvih mentalnih smetnji je seksualna isfrustriranost. Po njegovom rivalu Alfred Adleru uzrok psihoza je kompleks nize vrednosti. u slucaju homoserksualizma kao jedinstvenog tijela ne znam koji bi bas uzrok stavio na prvo mjesto, mrtva trka.) zatim drugo sto je chudno kod ove grupacije je bas to sto je u pitanju grupacija. grupacija homoseksualaca!? i sta sad? jel su oni medjusobno povezani? medjusobno shire ljubav i uprazanjavaju odnose? da li je u pitanju jedan ogromni brachni par od vise stotina chlanova?
kad bi se svakom pojedinachno iz te grupe postavili pitanje zbog cega oni paradiraju svaki odgovor bi bio razlichit. znachi takva jedna dizorijentisana masa bez krajnjeg cilja i jasne misije kad se susretne sa neistomisljenicima ne moze da ne izbije sukob (medjusobno ulivanje straha i teznja za unistenjem). visoke su shanse za velikim brojem povredjenih pa eventulanom i smrtnim slucajevima.