HVALA KU..CU da se složim sa ovim što je imao isprugane gluteuse
Stvarno neka rade između 4 zida šta god hoće ali ja to ne želim da gledam.
Radomire samo da znaš kako bi zazirao od pedera kad bi doživeo nešto, npr da te pipnu za guzu
, šalju mailove, gledaju onako pohotno kako npr ti gledaš žene...
, dele ti komplimente kako imaš jake i lepe noge a gleda te kao ti čokoladu od 300gr a na 0UH si
E da vidiš kako se postaje HOMOFOB 100%, VERUJ MI
Kroz medije se tako na finjaka provlači pederluk da je to strašno, ono "u fazonu je biti GEY" e Boga mi ja bi to u korenu sasekao, dao bi im 100% prava ali u njihova 4zida na ulici TVu NULTA TOLERANCIJA.
Svako bi imao pravo da ih lomi ako se nedolično ponašaju, pa ja ne volim da vidim neukusno vatanje na sred ulice od momka i devojke kad šetam sa detetom i ženom a zamisli da ga vidim na ulici , 2muškarca, GARANTUJEM životom da bi bio na vestima taj dan
Pitajte moju Mirjanu kako sam hteo da ih pobijem u javnom WC u Knez Mihajlovoj (ispod ulice), poludeo sam u sred bela dana, Mirjana me izvlačila iz muškog WC da ih ne pobijem i to samo zato jer sam ih video kako jedni drugima gledaju u kitu i drka.u ga, znači mene nisu takli.
Ja bi takve u SUVU REKU da im malo bridi guza i vilica od one sirovine
Znači neka se i druži samnom ali mene da ne dira i da ja NEZNAM za njegov pederluk, jednostavno NE ŽELIM to da znam, vidim a naročito da osetim