Citam vase postove i, nista licno, niste vi krivi, nego nas smrdljivi mentalitet i vaspitanje... ali samo cu reci da me je sramota sto zivim u Srbiji!
chus sramota te sto zivis u srbiji, pa sta ti fali?
zamisli da zivis u austriji,engleskoj itd. pa otac bi te drzo zakljucanu u u podnrumu 20 godina i ko zna sta bi ti radio ...
Aj Bože lud čovek hahahaha.
Radomire "previše" si mi tolerantan.
Nazi pokret je više prolazni period i svako ga tumači na svoj način, (mrze:crnce, pedere, pankere, jevreje...) jednom rečju BUNT prema nekim stvarima u životu, kad čovek sazri menjaju se neke stvari (sem pedera) prihvataju se neke nove ideje, npr. ne mrze se crnci, pankeri, jevreji i čovek više nije NAZI. Jednom rečju prolazna faza, u kojima je bilo 100% ljudi (ne mislim samo na tu NAZI fazu).
Razmisli malo bio si i ti.
DOK je PEDERLUK/PEDOFILIJA/NEKROFILIJA..., DEVIJANTNO, BOLESNO PONAŠANJE i treba ga lečiti u za to predviđenim ustanovama a ne da mi šetaju gologuzi da to moje dete gleda.
Neka sam primitivni Balkanac, homofob ili koja god mi se etiketa zakači ja takvo ponašanje NIKADA neću odobravati i podržavati a ti kako hoćeš, sutra dan ti budi tako "tolerantan" prema svom sinu ili ćerki, ja tako svoje dete NE ŽELIM odgajati.
Takvu pojavu treba u korenu saseći...e ovo je jedna od ideja koju sam podržavao i koju još podržavam koju NAZI pokret promoviše