Sad neko jos moze da protumaci da je sagorevac zapravo steroid?
Nista nece biti osobi koja je koristila sagorevace, pa onda prestala, apsolutno nista. Ako pazi na ishranu, vezba... Ali to je sad do ishrane, a ne do sagorevaca, jer npr osoba koja je pre jela tepsiju sampita dnevno, redukovala je ishranu vremenom, i smanjila je kilazu. Ako ta osoba ponovo krene sa vecom kolicinom kolaca dnevn (ne mora biti tepsija), pa naravno da ce se udebljati. Dakle, tu sagorevac ne igra nikakvu ulogu.
To je isto ono misljenje (na zalost kod mnogih) da ako npr popijem sad 2 tablete nekog sagorevaca, i odem na neko slavlje gde znam da ce biti ogromna kolicina klope (janjetina, svinjetina, torte, kolaci...), bicu na "pozitivnoj nuli", kao "mogu da jedem, popila sam sagorevace"
Na zalost, to nije tako. Verujte mi, ponekad bih i ja volela da jeste, hahhahaha.
Sagorevac samo jos malo "pogura" potrosnju masti, ali to cini samo kod osobe koja je vec pokrenula proces tog trosenja. Dakle, ta osoba pazi sta jede, vezba... Jedino tada sagorevac radi. U svim ostalim opcijama, uzalud ga pijemo.