Odlican si, pratio sam tvoj napredak i na nekim drugim forumima, jednostavno odlicno
Mislim da ne bi bilo lose i da napises i jos neke dodatne podatke o sebi, staz u teretani, trening kako ti izgleda, ishranu i cikluse ako te ne mrzi.
Staz, pa trenirao sam judo i isao u teretanu citavu 2006, 2007 i pocetak 2008 sam se preorijentisao na ovaj sport.
Trening mi je instiktivan, znaci ne mogu sad pisati kako radim koji misic, jednostavno idem po osjecaju kad vidim da ga mogu odraditi odradim ga. Ne bitno jel proslo 5 ili 7 dana, osim sto ruke i ramena nikad ne radim cesce od 1x nedeljno.
Trudim se da drzim intenzitet, pauze 30-45sekundi, ponekad giga setovi itd.
Ishrana u kom periodu? Na masi sam unosio 200gr proteina jer se nije imalo za vise a kad sam se krenuo spremati podigao sam P na 400gr jer su tada i finansije bile bolje, radio sam keto dijetu, low carb, varijacije..ranije nisam toliko znao o prehrani sada ce mi vjerovatno jelovnik biti:
2kg sira
pola kg teletine ili junetine
10cijelih jaja
zobene
a sto se suplemenata tice, redovno posle priprema do wheya ne mogu da dodjem po 2 mjeseca a i kad ga imam tamanim ga po 200gr na dan. Vise nista od supsa i ne koristim.
Hemija,
prvi ciklus sam poceo 18og septembra a zavrsio prije par dana sad sam na pct-u..mislim da bih bio mnogo veci da sam pravio pauze jer jednostavno radio sam masu samo sa galenikom(500 do max 750mg) i jako rijetko dodavao orale i to samo naposim..posle nekog vremena napredak je gotovo pa stao dok nisam dodao malo insa i poceo da ubacujem nova jedinjenja..npr trenbolone koji mi je promjenio licni opis:)
Pred takmicenje sam malo smanjio doze, do ovog prvog takmicenja sam isao Tren acetat 50mg ED i propi mislim svaka 2-3dana 50mg, winnie 30-40mg..pred Bihac sam pojacao tren, bio na depou ali sam ga izbacio 3nedelje prije takmicenja.
Ako te jos nesto zanima pitaj.