Naravno da znam šta je super slow, valjda ti je jasno da sam dobro informisan. Zašto ga, ako je toliko superioran, ne koristiš stalno, nego tek sad kad si povređen? I da li ćeš kad zalečiš povredu nastaviti da treniraš po super slow protokolu i proširiti ga i na ostale mišićne partije?
Super slow je odličan za rehabilitaciju povreda, nemam apsolutno ništa protiv, ali to nije adekvatan sistem za maksimalne rezultate u uslovima bez povreda.
Hajde da iskoristim tvoje argumente, koliko vrhunskih bildera ili powerliftera koristi super slow kao svoj primarni trening sistem?
Što se steroida tiče, tako je, to je moj izbor da ih ne koristim. Nemam apsolutno ništa što ih ti i drugi koriste, samo treba da bude jasno kakav je njihov efekat na retenziju mišićne mase. Normalno je da ti, kao takmičar koristiš sve što će ti omogućiti da se pojaviš u što boljoj formi, nema tu nikakve dileme ni nekakvih moralnih proseravanja.
Meni bez takmičarskih ambicija nisu preko potrebni, ali ko zna, možda se i ja jednom upustim u to ako ocenim da mi je potrebno.