Juce sam se vracao sa Avale preko Vrcina i Bubanj potoka,dakle autoputem,i na onoj nizbrdici kod ulaska u BG,prvo vidim neki dvojicu koja idu brzo i sklonim se u srednju traku,o posle 30-ak sekundi naidje jedna KRETENCINA u nekom nabudzenom jugicu i prozuji kroz makazice izmedju mene u lijevoj i nekog lika koji je bio u srednjoj traci i to sa minimum 160-170,jer sam ja isao 120-130...Znaci IDIOT nije mogao da saceka 2sek da prodjem coveka i sklonim se u srednju traku...Makakvi
Onda je nastavio da vozi cas skroz desnom (zaustavnom) trakom,pa da se sijece ljude u punoj brzini,vozi izmedju traka na par cm od drugih auta...Samo sam cekao kad ce da ubije nekog...A znate kolika je guzva nedeljom uvece kad se ljudi vracaju u BG...
Posle toga vidim na Gazeli usporeno...IMBECIL je isao najbrzom trakom i ocigledno se kurceci namjerno skoro blokirao saobracaj vozeci nekih 30-40 na sat...A iza njega ona dva pajtasa
Znaci da nisam bio sa sestrom i djevojkom i sa nekim oruzjem ili bar bejzbolkom pri ruci, tako bih stao i izlomio mu sve kosti da ne moze vise prstom da mrdne,a ne kola da vozi!!!
Kad takvi poginu,nije mi uopste zao,samo sto ce dakva dijabola da povuce jos nekog sa sobom...
I kad ti trebaju one smrde od policije da vide to,nema ih ni za lijek...A kad prekoracim dozvoljenoh 40km/h u Jurija Gagarina sa nekih 60-65 km/h redovno se pojave da uzmu koju hiljadarku za sebe