Aha,nasao sam.A nisam stvarno znao,nije mi imao tko ni objasniti.Koliko grama sadrzi ona jedna mjerica puna (meni na dnu pise 70 cc,koliko je to u gr?
Citat: Branislav1984 April 18, 2010, 01:24:58 posle podneCitat: Kolac u tiganju April 17, 2010, 03:39:27 posle podneja uzeh pre neki dan 5kg proteina bice ga za dosta glutamina vec imam kilo jos cekam da kupim za par dana kreatin dex i mlat pa da se kompletiram a onda krece ludnica...Gde si nasao pakovanje od 5 kg i koji je to protein, tj ko ga pravi, secam se da je ranije bio Optimum-ov od 5 kg odlican protein ali je i kostao oko 100 evricaImas Dymatize 4,54kg... Pogledaj u Pansportu
Citat: Kolac u tiganju April 17, 2010, 03:39:27 posle podneja uzeh pre neki dan 5kg proteina bice ga za dosta glutamina vec imam kilo jos cekam da kupim za par dana kreatin dex i mlat pa da se kompletiram a onda krece ludnica...Gde si nasao pakovanje od 5 kg i koji je to protein, tj ko ga pravi, secam se da je ranije bio Optimum-ov od 5 kg odlican protein ali je i kostao oko 100 evrica
ja uzeh pre neki dan 5kg proteina bice ga za dosta glutamina vec imam kilo jos cekam da kupim za par dana kreatin dex i mlat pa da se kompletiram a onda krece ludnica...
Citat: alexi April 18, 2010, 03:05:40 posle podneAha,nasao sam.A nisam stvarno znao,nije mi imao tko ni objasniti.Koliko grama sadrzi ona jedna mjerica puna (meni na dnu pise 70 cc,koliko je to u gr?Zavisi kog proteina nisu svi iste težine npr THE WHEY 25gr, DYMATIZE, ON...30-31gr, DEXTROZE 40-45gr.
5kg je ipak vise od 4.5