Prvo-hvala na brzom odgovoru.Videh i ja da glavno zaboravih-da krenem od pocetka.Posle jednogodisnje pauze(povreda kolena)-ovo mi je tek sesti mesec u teretani,brzo sam se vratila u formu sto je i mene samu iznenadilo ali sam ovaj put ozbiljno obratila paznju na ishranu,izmedju ostalog-probala sam i varijacije UH i to je fantasticno.Naime-cilj mi je povecati snagu i izdrzljivost-pa necu da kazem do krajnjih granica,nadam se da ih nikad necu dostici vec bar po malo stalno pomerati i da izgradim jako,misicavo telo-lepo na oko(hhh-vidi ti to).Problem mi je i sto da bih(u ovom zivotu)npr-videla svoje trbusnjake-moram uh drzati nisko a ne mogu bez njih zbog aerobnih aktivnosti. Apetit mi je,inace,ogroman-mogu pojesti 1.5 kg mesa ali toj igrariji bas i ne pribegavam(mani mani).Standard mi je 600 gr piletine ili ribe,1l mleka,500 ml jogurta,450 gr ella sira,6-7 belanaca,tri merice proteina;zagine tu uvek neka plazmica pre,bonzita posle treninga i da puno salate,povremeno ubacim krompir i pirinac-u zavisnosti koliko se trosim aerobno i neku vocku(voce mi strasno smeta-nadutost,grcevi a smetaju mi i zitarice straasno pa ih uopste ne jedem vec sto godina).Opet sam nabacala ali cisto da se ima neka slika.