hvala vam na odgovorima.
pedja,pogresno sam se izrazio kad sam rekao da li je bolje kuvati umesto peci kobasice.
znam i sam da je svako jelo bolje kuvati u vodi,ali kad dodjem u situaciju da nemam sta jesti,onda mi je i bolje skuvati pa pojesti to,nego da gladujem.
pa kod mene je kila belog mesa 390 dinara,da zaokruzimo na 400 radi lakse racunice.
ako bih i mogao da mozda odvojim oko 100-150 dinara dnevno,to dodje oko 250-350gr mesa dnevno.
mozda je ovo nekome jedan obrok,ali ja ovo moram podeliti na 3 obroka,sta da se radi,znam da je malo.
ne zivim na selu,ali keva kupi svake trece nedelje po 2,3 kartona jaja,pa mi je to jedan od kvalitetnijih proteina.
naravno da ne posedujem veliko znanje,ali kao sto rekoh,citam ovaj forum i upio sam nekoliko korisnih informacija oko ishrane,ali ne mogu svega da se pridrzavam iako bih veoma voleo da probam makar na 3,4 meseca da vidim kakvi bi bili rezultati.
prirodno sam onaj mrsav tip,ektomorf,nisam sklon debljanju,ali sam mastan zbog ishrane koja me ogranicava,bf je oko 20%,ali meni nije cilj definicija,vec masa i oblici misica,ali to ne znaci da zelim da budem debela i masna svinja