Posto neces u teretanu, predpostavljam da ti nije cilj cista misicna masa vec da nabacis kilograme. Tako da bi ti bolje dosao neki gainer!
Vaso91
ja mislim da kapiram sta je tebi problem , ispravi me ako gresim ali tebe je blam jer si mrsav i na tu visinu sigurno izgledas jako slim... ali jedini nacin (da se ne lazemo), da sebe pokrenes i
nabacis kilograme , je da krenes u teretanu , jer ako imas za whey imas i za teretanu ... znaci ako je to , nema sta da te bude sramota , ti imas cilj da nabacis kile i za to treba da nabavis za pocetak whey i creatin i da pocnes na silu da jedes , znaci tebi ne skodi ni da pojedes i jednu pizu tokom dana ali moras imati za pocetak 4 jaka obroka proteini +uh pa postepeno dok budes trenirao ,videces da ce ti se apetit povecavati ... ali kazem ti za pocetak moras sebi da kazes i uvek imas na umu ja moram da pojedem danas 6 jaja , 5 snicli i sto visse pirinca , ovsenih , krompira salati itd... znaci na silu pa na silu...(apetit se stice jeduci) pored wheya i kreatina ne bi skodilo da uzmes b vitamin kompleks kao i neki multivitamin mineral kompleks ..
kreatin i whey(sve od toga je provereno i nista nije stetno, milione ljudi sirom sveta to koristi i niko nije nastradao zbog toga) imas na forumu kako se koristi ali najbitnie ti je da imas to sa dexom(grozdjani secer) u sejku posle treninga... da se razumemo , tebi ni whey pa ni gejneri nece pomoci ako nemas ishranu koja je za tebe za pocetak bog i batina...
naravno u teretani navataj nekog ko zna da ti pokaze vezbe , i budi redovan ...lagani kardio(ne visse od 10 minuta) ubaci dva put nedeljno...
i nemoj da se zajebavas ... ajde nabaci za pocetak nekih 5 kg a to ces sigurno ako se budes pridrzavao ... citaj forum... za jednui godinu mozes realno da imas 80 i kusur kila i da to bude pristojno ... 61 kg na r=tvoju visinu je smesno , mozes iza bandere da se sakrijes
ali si u velikoj prednosti sto si mlad, i pametan i poslusaces sta ti kazem