Prvo da se zahvalim na komentarima i pohvalama koje ste mi uputili! Kao sto sam naveo na predhodnom postu, situacija je takva kakva je, ne spremam se i ne znam kada cu, sve se vrti oko novca! Bez tri ozbiljna sponzora nema nicega a sponzora nema, tako da cekam bolje dane! Vezbam redovno, trudim se da odrzim to sto sam napravio u skladu sa svojim mogucnostima. 111kg trenutno. U zadnjih par godina sam se posvetio idividualnom radu sa ljudima i pripremi mojih takmicara. Zaista se slabo reklamiram, dosta me nije bilo i ljudi su zaboravili da postojim. Neki novi nisu ni culi za mene, no ne bitno. Sad bih pozvao ljude koji su zainteresovani za saradnjU i moje usluge da se jave da konacno nauce nesto o bb-u. Po teretanama i po forumima se nakotilo mnogo neznalica i vacarosa koji samo zele Vas novac a za uzvrat Vam prodaju maglu! Povodom toga sam sa nekim partnerima razmisljao da napravimo vrstu bb kampa gde cu sa odabranim ljudima da radim i zivim i ucim ih bb nacinu zivota i treninga! To je u planu pa videcemo da li ce biti zainteresovanih ljudi. Do tada licni treninzi kod mene postoje, samo treba da me kontatirate i na pravom ste putu da naucite mnoge stvari iz sveta bb-a.