Za nas, malo manje upucene, o cemu se radi na ovoj slici?
Bravo Igi ni manje ni više nego M-84 poznat kao Ceca.........imaš extra ukus
snimanje nekog filma
Citat: PEJABG Maj 17, 2010, 02:15:46 posle podnesnimanje nekog filmapa to jedino ima smisla, jer su naoruzani do jaja, samo im fali neka Osa ili Zolja, i brate grad je njihov
mozda idu na kosovo
Jeste, bas sa tog takmicenja... Majku mu, gledam slike sa tog takmicenja i pravim poredjenja sa ostalima iz Stankove i Furiceve kategorije na Evropskom. Furic je sampion Evrope ali ovaj sa slike da je bio tamo....
burazkada smo se ti i ja takmicli na tim evoprskim i sveckim onda je konkurencija bila mnogoooooo zajebanija...ti se secas svoje rusije gde si bio kao monustrum i verovatno najbolji ikada ali dazba ga bilo kada siu drugi bili azdahe..itd itd itd itdovo nema veze sa furicem sada sto pricam jer antonije je zaslzio da nakon toliko pokusaja izadje u svojoj zivotnoj formi i uzme tu titulu nakon NEKOLIKO PUTA STO SU GA OSTETILIali govrim o tome da je drugo b bio pre 5 ili 7 godina a drugo sadapa samo to sto se svake godine orgnizuje lakrdija kod nas dovljno govrio gde je bb hahhahahahhahahaha
Funtuu pa bilo je profesionaliki u holu hotela ,ali sumljna da je nekom od takmicara bilo do toga kako i ni meni.Gledao sam da pojedem sto vise mogu hrane ,da zadovoljim prekomernae poterebe. A inace su Ruskinja lepe ko devojke kod nas