@nemanja1234
ne znam ni sta je insulinska rezistencija
al sa secerom nemam problema...mozda nizak test. pa se gojim na tim mestima bem li ga...
nemam slike iz tog vremena, jer sam slauf uvek imao
ne kazem da je nemoguce da skinem slauf al moram se osusim,i da zrtvujem i ovo malo mesa sto imam,tako da mi se ne isplati rezati se...
i kad sam bio klinac sa 50 kg,sama kost i koza uvek sam imao malo masti na bubrezima (kukovima) ... zato kazem da cu to uvek imati
a za bf nije reko niko da imam nizak, mislim da imam 22% al to na onim vrljavim merenjima,ne znam kolko im je verovati...
a nisam ja ni merodavan ,znam ja od cega sam se ubucijo...samo sam zdrao i slabo sam se kretao,od kad imam kola ne koristim vise noge
...
jeo sam nekvalitetno a obilno + dok se ne najedem 5 min pre spavanja ne mogu zaspim,najobilniji obrok mi je bio u 3 sata nocu +cigare + sam cepao pivo svaki dan
znaci u prevodu,idealan zivot da se nagojis kao konj...realno zasluzio sam da imam 110 kila...a imao sam 85kg na 184 visine,sto nije nista...al veliki BF
cim sam krenuo malo da treniram i sredio ishranu (narocito veceru) spao sam za 3 meseca na 79kg