Zamisli ovu situaciju... svaki dan naidje na forum neko ko ima slicna pitanja. Oce masu, oce da smrsa... oce da nadje golu Angelinu Jolie...Ovo zadnje moze brzhe na Google, ali ova prva dva... zamisli sta bi bilo da svaki dan neko pishe jedno te iste stvari?Doduse i pisu - "CITAJ FORUM"
Neko iskusniji...?? Vi da cutite!
Brate sve je to OK ja imam ishranu ne brini se za ishranu, ja samo hocu da cujem misljenja od strane iskusnijih ljudi, zato sam i postavio temu !! Zanima me cisto misljenje iskusnijih oko treninga nista vishe...
Ujutru: 4 jaja, 2case mleka, neko povrce uz jaja.Uzina: keks ili 2 bananeRucak: Ako spremi keva nesto dobro, uglavnom neka corba sa krompirom ili pasulj Uzina: 1 tunjevina sa malo hlebaVecera: Neko povrce ako ima uz casu jogurta i to je to.Sutradan obavezno teram kevu da mi spremi neko meso, neku sniclu ili piletinu...Ali posle dorucka i rucka obavezno po 1 merica wheya supreme! Kad imam para idu i po 4 merice dnevno. Ispravi me ako nevalja, napisi mi nesto iz tvog iskustva, neki tvoj plan sa kojim si najvise napredovao pozz brate!