Kako bre da podesim klimu kako meni odgovara? Pa zamislite da svako u teletani podesi po sebi
A uz to klima nece da duva navise kroz celu teretanu, vec samo koji metar, posle toga nema snage i tu pada nanize i ubija...
Ako vi ne primecujete, verovatno se ne znojite kao ja A uz to dok dodjem i do teretane preko puta vec sam voda od spoljne toplote, klima skroz ubija. Zato od sada vezbam kuci, a trcanje na keju.
u ja sam zbog te klime morao da menjam teretanu ... stavi je tako da mi bije u celo i kad god radim potisak za ramena meni bije u celo i naravno posle me glava boli mooram da gutam panadol , cafetina i sranja za bolove , sve dok nisam satro slucajno cepio chipkom po jedinici i pokvario je
jbg dokurcilo mi... i to mala teretana da je ne imenujem a osam klima uredjaja koji shibaju na minus stepeni... ali tako tatin sin voli pa ne mozes mu jbg nista...
inace sto se tice klima uredjaja ja ih licno ne podnosim mnogo i nista ti ne znaci za taj kardio , jbg vruce je pa je vruce(mozes samo ako se klima ne odrzava da nakacis neki virus ili bakterije pa da produvas celo leto)... a to je kod nas samo mesec dana u godini pa ako ne mozes da izdrziz toliko jbg ... inace ako je leto izadjes napolje pa plivas vozis bajs eto ti kardia do mile volje...
e sad jedno pitanje za one koji znaju , mani to nikad nije bilo jasno kod HIIT kardia i to gledanje u puls?
zasto i kakve veze ima puls u tom slucaju zar nije samo vazno menjati tempo
i da je to sustina , zasto mora bass taj i taj puls?
??