E..Sad ste vec toliko mesali na ovu temu, pa da ja i pisem nesto...Moj je drugar uzeo attack, od scitec-a, pa vec sam pisao da mu bas super radi.
E sad znam da ovaj pend dosta skuplji od attack-a..pa sad kolikopara toliko muzike-ipak. Onako sam malo konzervativan za ovaj proizvod. To je zmamlo 60 eur, a za te pare mogu da kupim 200naposim sa zastitom, sa hcg-m, sa clenbuterolom....li ipak naposim ja mislim da jaci od ovoga xpend-a.
Ali me bash interesuje. Skeptican sam. Sta je vrednije? Probao bi ja njega da bi znao da ima efekte kao ovaj naposim >DDD Salim se naravno. Ipak, ako josh neko koristio nek mi napise sta je osetio, dobio masu, ili definiciju, koliko su misici rastali u cm-a, ako merio, jer ja kad nesto uzmem uvek merim obima misica...
Unapred haval. I josh nesto da ne otvorim novi topic....kada treba uzeti amino kiseline u kapsulama?
o tome sam razmisljao da recimo dymatize-ov likvid amino sadrzi oko 400gr proteina/litar. Pa Sad o tome razmishljam, da li je vrednije kupiti super amino 4800 od iste firme od 500 kapsula...u sustini, kada i zasto treba uzeti amino kiseline u kapsulama ili u tecni oblik.
isolata vec imam. Od sciteca. I radi dobro, podigao sam vec nekih 3 kila u 4 nedelje...naravno uzimam vmass35...i sad muckam, da li da uzmem liquid amino +x pand ili attack, ili super amino 4800+xpand ili attack, ili da umesto xpenda naposim...
Ako sam nesto glupo pitao ili napisao, PARDON, ali zbog ove stvari ne mogu spavati, zato ako neko ima iskustvo, HELP ME!!!