Meni ovo uopste nije jasno. Pio sam Dymatize X Pend i Optimum Whey i sad koja je fora ? Na X Pendu pise, piti 15 minuta posle treninga a za maksimalne rezultate ne jesti nista i ne piti posle ispijanja bar 30 minuta, a Whey bih trebao da unesem odmah na kraju treninga kao i Amino kad bi pio. A ne mogu jer sam vec uzeo ovo. Mislim necu crci za tih pola sata, taman dok dodjem do kuce, a i vazniji mi je X Pend nego taj protein, ali ne znam ako ponovo uzmem da li da nesto promenim?
Mislim u tom X pendu je jako brz transportni sistem i mislim da ne dolazi do katabolizma ako se nista ne unese ( iako sam uzimao neku minimalnu dekstrozu sa njim, neki 30-40 grama ) posle treninga ali opet mio nije bas jasno. Znaci mora da padne odluka posle trreninga ili ili.
....SMIKSAJ SVE OD JEDNOM U SEJK I BRATE..MNOGO SI KOMPILICARS ZIVOT SA TOTALNO NE BITNIM STVARIMA.....ALI...POPTUNO NE BITNIM...
Pedja kako ne razumes ? Ti si PRO i imas velike zalihe hrane, suplementacije i sve zive hemije, a i znas dosta o tome jer se time bavis BB-om ko zna koliko. E, a ja sam neko ko pokusava da ulozi u sebe, iako su mi prihodi nikakvi, i ja nemam sponzore kao vi profesionalci nego moram da se smaram na razne nacine da dodjem do preparata i td. Znam da tebi to nije palo sa neba, to sam vec procitao, ali eto, ja sad hocu SVAKI MILIGRAM proteina, amina, kreatina ili bilo cega sto uzimam da maksimalno 1000 procentno iskoristim. E, ZBOG TOGA se ja, kako ti kazes " bakcem i zamaram nebitnim stvarima".
Jebiga, meni je odma' palo na pamet, "Ma 'aj'' da sunem sve zajedno" k'o sto ti rece, ali znam da to nije bas tako. Pa ne bi oni dzabe pisali kako i sa cim da se pije. Ja im verujem, kapiram, da je tako najveca iskoristivost i ucinkovitost. Tako i pise.
Zato te i pitam, sta ti kao PRO mislis, sta je primarnije da unesem od ta dva odma' posle treninga, dakle DEX i XPend ili DEX i Whey ?