slazem se sa markom i pedjom,al mozda markoniju dolaze rezultati kad vezba ovako?
pedja i ja gledamo sa tacke BB , za fudbal ne znam....po meni je to previse truda a malo rezultata...
Citat: markopedja i ja gledamo sa tacke BB , za fudbal ne znam....po meni je to previse truda a malo rezultata...znas kako je navika , sada ih radim samo kada vezbam napolju a preko zime samo visece podizanje nogu malo na klupi sa tegovima i twisting crunches sa tegovima i to jednom u dest dana .a meni je dalo rezultate ali naravno ne znaci da ce i drugima .
Citat: MarkoniCitat: markopedja i ja gledamo sa tacke BB , za fudbal ne znam....po meni je to previse truda a malo rezultata...znas kako je navika , sada ih radim samo kada vezbam napolju a preko zime samo visece podizanje nogu malo na klupi sa tegovima i twisting crunches sa tegovima i to jednom u dest dana .a meni je dalo rezultate ali naravno ne znaci da ce i drugima ...mene je rad sa opterecenjem doterao do operacije :evil: :evil: :evil: :evil:
Citat: pedjosCitat: MarkoniCitat: markopedja i ja gledamo sa tacke BB , za fudbal ne znam....po meni je to previse truda a malo rezultata...znas kako je navika , sada ih radim samo kada vezbam napolju a preko zime samo visece podizanje nogu malo na klupi sa tegovima i twisting crunches sa tegovima i to jednom u dest dana .a meni je dalo rezultate ali naravno ne znaci da ce i drugima ...mene je rad sa opterecenjem doterao do operacije :evil: :evil: :evil: :evil:znaci onda cepam na moj nacin