Kada sam u pripremnom periodu solim veoma malo i to sa kalijumovom soli...jednostavno mi ne prija ,previse mi zadrzava vodu...ali prija mi faza punjenja pred takmicenje sa slanim ,ali naravno bez unosa vode...
pa vozim valjke,ali 80-85% treniram napolju,sto se tice soli i nejedem preterano slano...
Citat: markoKada sam u pripremnom periodu solim veoma malo i to sa kalijumovom soli...jednostavno mi ne prija ,previse mi zadrzava vodu...ali prija mi faza punjenja pred takmicenje sa slanim ,ali naravno bez unosa vode........JEBOTE SADA SAM SE SETIO...FUNDO JEL SE SECAS KADA SMO BILI U EGIPTU PA KADA JE NAS BRAT IGOR KUPAJUCI SE U MORU DRZAO GLAVU IZVAN VODE SA ZATVRENIM USTIMA DA MU VODA-SLANA-NE UDJE U USTA PA DA SE NE ZALIJE PRED TAKMICENJE.....hahahahhahahhahahahhahahhahahhah...kralj
Citat: pedjosCitat: markoKada sam u pripremnom periodu solim veoma malo i to sa kalijumovom soli...jednostavno mi ne prija ,previse mi zadrzava vodu...ali prija mi faza punjenja pred takmicenje sa slanim ,ali naravno bez unosa vode........JEBOTE SADA SAM SE SETIO...FUNDO JEL SE SECAS KADA SMO BILI U EGIPTU PA KADA JE NAS BRAT IGOR KUPAJUCI SE U MORU DRZAO GLAVU IZVAN VODE SA ZATVRENIM USTIMA DA MU VODA-SLANA-NE UDJE U USTA PA DA SE NE ZALIJE PRED TAKMICENJE.....hahahahhahahhahahahhahahhahahhah...kraljovo je extra CAR