E super, sad znam šta je.
Ja sam iz Zemuna a nešto nisam naleteo za ovih mojih 22 godine na prodavnicu sportske ishrane !? Da li ti dodaci ishrene mogu da se kupe u nekoj bolje snabdevenoj apoteci možda?
Ja zaista ne želim da budem baš baš nagruvan i tako to, nemam predrasude ama ni malo (možda mi je to čak i mana heheh) niti želim da imam 120kg pa makar to bila i mišićna masa.
Trenutno sam visok 187 i imam 93kg hteo bih barem 10kg da spustim dole i dok se masti i salce topi da radim vežbe sa tegovima, ali umereno prvo manje težine pa kasnije sve jače i jače.
Prema tome uopšte nisam nerealan, čak šta više pomalo sam pesimista u svemu, uvek idem onom starom ne nadaj se ničemu pa će te i mali uspeh obradovati kao da si već celu bitku dobio!
Hvala još jednom na savetima i objašnjenjima, puno ste mi zasad pomogli.
Nije mi frka za kintu, tako da od namirnica mogu skoro sve da kupim što se preporučuje, ali me samo zanima koliko koštaju odprilike ti dodaci za ishranu Whey konkretno!? Kao i koliku dozu bi trebalo uzimati recimo prvih 3 nedelje?
P.S. Da li može obična (dakle ne ona sa sosevima, paradajzom, povrćem itd) tunjevina za doručak?