Definitivno recenica pre ovih slika da samo nas dvojica koji smo odradili dva zaista unikatna treninga sa Milosem znamo u cemu je razlika izmedju treninga amatera i pravog sampiona daje opis realne situacije.. Dosao sam na ovaj trening veoma skeptican, uveren da cu sebi dokazati da ne moze niko da me nauci necem novom ni u treningu ni u nutricionizmu, pa ni preparatima posle 15 godina rada na istima.. Grdno sam pogresio. Tokom ove dve grupe misica koje smo odradili sa Sarcevim, zaista sam uvideo velicinu coveka kome je u americi sat vremena treninga placen 500 dolara!
Nemoguce je opisati recima ukratko, ali zaista takav osecaj, talenat da oseti tvoj pokret, ispravi ga, kaze ti pravu stvar pre nego sto si je i ti shvatio, nacin pristupa treningu, ponavljanju serije, nacinu otkaza koji je u stanju da izazove mora se doziveti da bi se shvatilo. Ja i Toza smo dve klase po kilazi i snazi razlicite, ceo trening smo radili sa istim kilazama i dobijali otkaze sa prakticno identicnim ponavljanjima, jer je jednostavno covek umeo to da izazove. Za par sati, neka misljenja i stavovi koji su mi ugradjeni vec godina su se promenili kao i sam pristup treningu i odnosu suplemenata. Neverovatno otvoren, bez zadrske, zeljan da te nauci ako vidi da zaista zelis da znas, perfektan pokretac volje, i kao sto bi on rekao ubica GLUMACA na treningu. Jos jednom ovom prilikom pozdrav za istinskog sampiona, i do skorog vidjenja u junu.