Citat: malojaci Jun 14, 2008, 09:45:38 posle podneCOvjek ima najnezahvalniju genetiku koju sam ja ikad vidio,ja mu se istinski divim na svemu sto je postigao i na volji te ustrajnosti.Ja bih na njegovom mjestu odustao,svaka mu cast.Ты не на моем месте. Я прекрасно могу читать, что ты пишешь. Сопляк. Я трахаю свою генетику, understand?
COvjek ima najnezahvalniju genetiku koju sam ja ikad vidio,ja mu se istinski divim na svemu sto je postigao i na volji te ustrajnosti.Ja bih na njegovom mjestu odustao,svaka mu cast.
hahahaha mr.Alexandr govorit po Serpski ocenj horoso just go forward Alex,you did an excelent job :wink:
Citat: Alexandr Timoshenko Jun 14, 2008, 09:58:32 posle podneCitat: malojaci Jun 14, 2008, 09:45:38 posle podneCOvjek ima najnezahvalniju genetiku koju sam ja ikad vidio,ja mu se istinski divim na svemu sto je postigao i na volji te ustrajnosti.Ja bih na njegovom mjestu odustao,svaka mu cast.Ты не на моем месте. Я прекрасно могу читать, что ты пишешь. Сопляк. Я трахаю свою генетику, understand?hahahaha mr.Alexandr govorit po Serpski ocenj horoso just go forward Alex,you did an excelent job :wink:
Serbian, Russian, Ukrainian - we Slavs.
CitatSerbian, Russian, Ukrainian - we Slavs.where os serbian