za MMA... pa zavisi sta ti radis konkretno na treniznima , na nekim treninzima za MMA sam video da rade cak sa tegovima... al nebitno
tebi trebaju vezbe snage, i dva put nedelljno je sasvim ok... ja bih se drzao bazicnih vezbi , bench pres, mtvo dizanje, zgibovi , propadanja sa opterecenjem , good mornings, cucanj , trbusnjaci na kosoj klupi , letenje sa bucicama , rameni poticak , znaci to su sve malo teze vezbe i vecina njih ukljucuje visse misicnih grupa... e sad tebi za MMA treba snaga ,ali u neku ruku i eksplozivnost... ali to mislim da radis na treningu... znaci neki kruzni tgrening dva put nedeljno u teretani ne moze da ti skodi sta visse... samo sto ono sto sam ja video je da je MMA jako zahtevan sport sa zahtevnim treninzima, tako da i sam si rekao da nemas vremena za odmor... suplementi , ishrana ce ti tu odigrati vaznu ulogu u procesu regeneracije i odmora ...mada ewo ovde imas ljudi koji se bave bas borilackim sportovima recimo Vladar... i u toj su prici , pa sacekaj i njihov odgovor kako bi neki MMA borac trebao da radi u gymu...