ppazi nisam kompetentna jer sam rodjena tamo i ucila sam srpski i nemacki paralelno tako da gramatiku i to sve po osecaju.
napustila sam medicinu na 3 jer mi se smucio zivot od ponizavanja,korupcije i zvanja na kucu da traze mojim roditeljima pare za ispit....duga prica,a posto para dam vise nego na privatnom odlucim se za geoekonomiju na megatrendu,vazi se u inostranstvu ,keva mi je to proverila posto ona jos zivi u nemackoj.
fax je ozloglasen ali obzirom da sam dosla sa tako teskog faxa mogu ti reci nije ni ovo lako ako hoces visok prosek.to da se cisti godina u aprilu su gluposti,e sad drugi smerovi jesu sranje tipa umetnost i dizajn,drzavna administracija.
A SAD MUSKARCI,LETUJEM 1 U DVE ILI 3GODINE,KAKO SKUPIM PARE,MAMA I TATA NE PLACAJU,A ARANZMAN NE PRELAZI 200EVRA
INACE U AMERICI SAM BILA SA 15DA UCIM JEZIK NA MESEC DANA I MOJI SU TO OD ZADNJE G KESA PRE NEGO STO NAS DAFINA UJEBALA PLATILI.A ZA EVROPU,PA JA IMAM PASOS I KAD BI ZNALI KOLIKO JE JEFTINO IZ NEMACKE ICI VOZOM U FRANCUSKU NA 3DANA CUDILI BI SE,KARTA KOSTA MANJE OD VASEG WHEYA!!!!!
JA PUTUUJEM SEM NA MORE,ISKLJUCIVO ILI ZBOG JEZIKA ILI DA VIDIM NESTO,ZNAM LJUDE KOJI IDU U PARIZ A NISTTAA NE IBIDJU,JA SAM BILA SAMO 5DANA I NISAM ZNALA STA PRE VIDETI.
VI SSVOJ NOVAC DAJETE NA BB,A JA NA KNJIGE,KAD MOGU ZIMI PLATIM SEBI TERETANU DA ME NE UNISTE SLAVE ZA TA 4MESECA I TO JE TO.
NEKI OD VAS IMAJU ZENU DECU,TAKMICE SE PA RAZUMLJIVO....
SAMO DA SE OGRADIM,DA NISAM BOGATASICA,NEMAM KOLA ZIVIM SA BURAZOM I TATOM,JURIM PROSEK DA NE BI POLATILA GODINU I RADIM DA BI SKUPILA SEBI ZA NESTO.
POZZZZ
120DOLARA ZA NOC O TOME MOGU DA SANJAM,ALI DOBRO STO BI SE ONA PRAVDALA,MOZDA NI ONA NE IDE SVAKE GODINE???!?!?