ljudi ovaj.. rekla bih da je bolje da se vrnemo na temu inace cu postat druga vodavoda a iskreno lepo mi je druziti se za vama pa ne bih bas da se zakacim sa nekim i onda da odem kao ona
Hehe, sad me podseti na tunis kad sam bio pre 2 godine, jebote oni tunizani zagorili samo tako, gde god vide zensko, odmah ih salecu, i sto je bolja zenska to su i ponude vece. Recimo najveca ponuda za koju sam ja cuo od jedne cure je bila negde 22 kamile ili sl, a cura je bas bila dobra.Cak im ne smeta kad je cura s nekim u drustvu, ladno prilaze i nabacivanje itd. Ludo, stvarno.
super telo....pedjos ruke k sebi....bre jesu sv muskarci u braku ovakvi????da se ne udajem
Natasa nadam se da je tako:)Laro ja se samo nadam da Pedjosova zena ne dolazi na forum.. bolje bi bilo i po nju i po nas
MA JEL....A STA AKO NISI MIS?!??A? a??MA NE VREDE TI TI DJAVOLCICI I SMAJLICI!!!:-/
Citat: dulseljudi ovaj.. rekla bih da je bolje da se vrnemo na temu inace cu postat druga vodavoda a iskreno lepo mi je druziti se za vama pa ne bih bas da se zakacim sa nekim i onda da odem kao onaDaleko si ti od nje...ovde te svi gotivimo jer si opustena i iskrena sto sa njom nije bio slucaj.
e lepo,cije slike jos fale od zenskih?!?!?ja te voda vodine nisam ni videla..samowitch dulse i bila je jos jedna devojka zaboravi joj imejel planirate neko more?