Ni meni nikada nece biti jasno kako njima samima ne smeta kako izgledaju! Kako to da ne zele da se barem malo doteraju i ucine zivot lepsim! Markoni 87 isto se podrazumeva i za muskarce!!! :wink:
ma smeta im.samo ne zele da nista urade po tom pitanju kao da ce to samo od sebe da se resi.Ali zato redovno kukaju kako su debele,pogledaj mi dupe,gledaj kako mi je ispao stomak... :roll: Ali ne razmisljaju o tome da se odreknu cokoladica i bace na kardio!!! :evil:
pa naravno,zasto bi se razlikovali.
Ajd sto ne zele da nista ne urade po tom pitanju, i ajd sto onda non stop kukaju kako su debele, itd itd, ali sto onda vecina takvih obuce minic, kosulju bar 2 broja manju nego sto bi trebalo (a sarmice poispadale) ..? E to kad vidim, dodje mi da povratim. Bukvalno. Takve radije ne bih mnogo ni komentarisala.
Usput, nemam ja nista protiv debelih devojaka, zena. Ne moze svako imati 45 kg, ili jednostavno ne zeli. Ali, onda se treba pogledati u ogledalo, i nositi se sa tim kako treba. Svojevremeno sam videla jednu bas debelu curu, no cinjenicu da je debela sam ukapirala tek kad sam ihahaj prosla kraj nje - cura je bila tako dobro obucena, tako je dobru i ludu kombinaciju napravila da sam u sebi rekla "wooow, svaka cast"
Dakle, treba znati!