Moram da ipak pokvarim temu.. A i moja je, pa neka se zakljuca. Sem toga, s pljuvanjem su drugi krenuli.
Jos jednom se izvinjavam Witch sto se nisam topila nad njenim slikama kao sto su to ostali radili, pa je toliko providno da se od tog trenutka okomila na mene. A istovremeno je zahtevala da se uklone slike, verovatno da se ne nadje jos neko da da negativan komentar. A to samo govori o samopouzdanju, rekla bih...
Sto se tice reci dama: jako mi je zao sto ste ogranicene, pa ocigledno ne poznajete stilsku figuru POREDJENJE, ili KOMPARACIJA (uzmite Vujakliju). Sustina recenice je u poredjenju, a ne u samoj reci DAMA.
A to sto vi niste okacile slican avantar, ne znaci da se ne heftate...kako se prostacki izrazila. Tako da , okanite me se vec jednom, ja u svoju licnost ne sumnjam, a jos manje u svoje samopouzdanje, tako da me vasi komentari apsolutno ne pogadjaju. Niti imam nameru da se pravdam ljudima kojima znam samo nick. Toliko vremena za gubljenje nemam. A ko je vama zivot dosadan, pa vodite tudji, to je vec vas problem. A nastavak na prepucavanja govori koliko ste samo OPTERECENE I POVREDJENE. Lako vama da se dovezujete jedna na drugu... a u sustini se samo citirate. Ja sam sama u ovome, i ne cekam niciju podrsku. S ovakvim glupostima se vrlo lako sama izborim. Doduse, pogresno izrazavanje, ovo nisu borbe za mene, nego smejurije
Inace, da sam htela da se reklamiram odavno bi okacila sliku u velikoj rezoluciji. Uostalom...rekoh, ne zelim nikome da se pravdam.
Markoni, hvala na pozivu, ali isto tako ni ban me nece pogoditi. Jer ocito da iskreni ljudi ovde nisu dobrodosli, posto se neko nadje u nebranom grozdju... pa mu drugi zasmetaju.
I da, ovo se odnosi na ove dame, radite malo i na unutrasnjim vrednostima, nije sve u misicima
P.S. Kad vidim jos poruka ovde, samo cete dokazati koliko sam vas jos iznervirala