o boze...sto ti bre odmah vredjas devojke ovde sa jadnica i tome slicno...?neverovatno kako se vec mesecima niko od devojaka nije pokacio sem tebe;ja nisam komentarisala tvoje postove jer ih nisam ni citala,ali vidim da je ljudima akcenat na njima a ne na slikama...
u ovom slucaju popusta onaj ko vise nema argumenata,a da si pametnija bolje da nisi nista napisala nego da si napisala dama.....
posto citiras postove papagena i pedjosa vidim da je tebi ocajnicki potrebna paznja moderatora i clanova,mi smo ovde duze od tebe,i kad nam nesto treba mi ih cimnemo na pm a ne da se uvlacimo komentarima.
neko je lepo pomenuo,kad se sagnes svima je dupe lepo i zategnuto!!!!
elem ti ocigledno stanje u srbiji ne poznajes......ne bode nama avatar oci nego takvih kao ti ima pun k.....koje se polugole slikaju....i filozofiraju o ljubomori drugih devojaka i o svojoj nevinnosti.....ja sam bre obisla ceo svet i veruj mi ne moze jedno dupe da me sokira ,ali nemoj da ucis o tome sta je dama.....
momcima je pnavljam ovo zabavno,ali ti i tvoji postovi ce muskima trajati u glavi dok god budes bila aktivna na sexy forumu i budes im davala ono sto zele da cuju i vide,ali veruj mi,neko ko te ne zna a vidi sve tvoje doprinose na forumu......tvoj avatar ne sokira nimalo vec nosi poruku ala se ova hefta garant,ili slicne vulgarne komentare koji su prosli bar 1momcima kroz glavu a nikad to nece reci jer nismo ovde da se vredjamo ali neko mora da te spusti na zemlju
a dama ima svoje znacenje a nije samo puki izraz koji koristimo u srpskom jeziku!!!!!!!!ako ti milsis da svoja slika odrazava damu onda mislim da imas velikkkki problem i tu mogu samo da ti pomognu ljudi koji nose one simpaticne bele mantile!!!!!!!