Novembar 24, 2024, 09:15:10 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.373 poruka u 18.767 tema - 20.980 članova - Poslednji član: Ultraviolator
X3MShop banner

Autor Tema: Mrsavice ili ipak punije  (Pročitano 79219 puta)

Vojislav

• Gost
Re: Mrsavice ili ipak punije
« Odgovor #180 poslato: Maj 24, 2006, 04:23:38 posle podne »
E bas vam hvala! Vi ocigledno ne znate da covek moze mnogo duze da izdrzi bez hrane nego bez vode! :D

Van mreže Markoni

• Super-heavyweight Member
« Odgovor #181 poslato: Maj 24, 2006, 06:14:04 posle podne »
evo jedne prelepe mrsavice

Van mreže Markoni

« Odgovor #182 poslato: Maj 24, 2006, 06:18:02 posle podne »
Eva

Van mreže Big_Rasha

• Cruiserweight Member
« Odgovor #183 poslato: Maj 25, 2006, 10:50:08 pre podne »
Citat: VodaVoda
Ne znam ja ko je profesionalac, ali volim da procitam neke pametne stvari ovde. A to sto ne dajes komentar na dalje, pa i bolje, i onako si me neosnovano napao. Nisam se ja ni malo ovde hvalila..naprotiv, i sama sam rekla ko je moj problem. Ali zato se trebaju citati postovi otpocetka teme, a ne samo ono sto se tebi svidja da ga protumacis kako hoces.

I da... mislim da je ovde tema nesto drugo :?:
Bolje cutati i biti smatran glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku
sumlju ...

Van mreže Tanja U.

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #184 poslato: Maj 25, 2006, 11:02:55 pre podne »
Ama Rasho ... samo ignorisi te postove :)

Van mreže VodaVoda

• Lepotica
  • Middleweight Member
« Odgovor #185 poslato: Maj 25, 2006, 11:48:52 pre podne »
Lepo si to reko Rasho, verovatno te zato toliko dugo nije bilo i cutao si.

Mogu samo reci jednu stvar, jedino ko je ovde ignorisao postove, sam bila ja.
Mene su ucili da PAMETNIJI POPUSTA. A i kao sto Pedjos rece, neke stvari me ne mogu uvrediti jer poticu od zajedljivih ljudi koji vode tudji zivot. Lepo je rekao Papageno, gospodjica je prosto opterecena mojim avatarom, ocito joj bode oci. Ni sama nije svesna koliko je ispala jadna. Meni lici poput onih baba torokusha koje komentarisu svaku lepo obucenu damu. E bas sa njima bih te poredila. Tvoj bes iskazan u postovima je strasan, prosto mislim da si se cupala za kosu dok si ga kucala. Jadnica...samo je cekala podrsku pa da prsne :D

Toliko. I da znate da mi je zaista zao sto sam nekome ukrala paznju, posto je broj devojaka ocito mali, pa vam smeta svaka nova.

I da... ovo je jedini post od mene... dalju raspravu nastavite sami.
A svako neutralan ce videti ko je ispao pametniji.

Van mreže Tanja U.

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #186 poslato: Maj 25, 2006, 11:54:33 pre podne »
Dama? Hehehehhe. Obzirom na sliku, mislim da je izbor reci vrloo diskutabilan.

U svakom slucaju: OVU TEMU BI TREBALO ZAKLJUCATI :)

Van mreže Big_Rasha

• Cruiserweight Member
« Odgovor #187 poslato: Maj 25, 2006, 12:07:33 posle podne »

Mene su ucili da PAMETNIJI POPUSTA. A i kao sto Pedjos rece, neke stvari me ne mogu uvrediti jer poticu od zajedljivih ljudi koji vode tudji zivot. Lepo je rekao Papageno, gospodjica je prosto opterecena mojim avatarom, ocito joj bode oci. Ni sama nije svesna koliko je ispala jadna. Meni lici poput onih baba torokusha koje komentarisu svaku lepo obucenu damu. E bas sa njima bih te poredila. Tvoj bes iskazan u postovima je strasan, prosto mislim da si se cupala za kosu dok si ga kucala. Jadnica...samo je cekala podrsku pa da prsne :D

Toliko. I da znate da mi je zaista zao sto sam nekome ukrala paznju, posto je broj devojaka ocito mali, pa vam smeta svaka nova.

Pametniji popusta... Zato ovim svetom i vladaju glupi...
Ja nemam nista sa tvojom slikom... Meni ne smeta, ali tvoji postovi su strasni... Ajd pa se cujemo...

Van mreže natasa

• Lepotica
  • Middleweight Member
« Odgovor #188 poslato: Maj 25, 2006, 12:47:36 posle podne »

Dama... :lol:  :lol:  :lol: Pametniji,nemojte vise popustati stanje je ocigledno kriticno...
Najjace je bilo kad je rekla da nece vise da stavlja svoje slike da ne bi ljudi stekli nemoralnu sliku o njoj... :lol:  :lol:
Work like you don't need the money ...

Dance like there's no one watching ...

Live like there's no tomorrow ...

Love like you've never been hurt ...

Van mreže Markoni

« Odgovor #189 poslato: Maj 25, 2006, 01:01:20 posle podne »
niko ne voli moju Evu Longriju

Van mreže Tanja U.

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #190 poslato: Maj 25, 2006, 01:07:41 posle podne »
Citat: natasa

Dama... :lol:  :lol:  :lol: Pametniji,nemojte vise popustati stanje je ocigledno kriticno...
Najjace je bilo kad je rekla da nece vise da stavlja svoje slike da ne bi ljudi stekli nemoralnu sliku o njoj... :lol:  :lol:

Eh ... kamo srece da je celi i jedini problem samo do slika. Ne gledas sliku, vec citas sta se pise, sto je i bitnije. No, nije se imalo sta ni procitati.

Van mreže dr_rapid

• Cruiserweight Member
    • http://www.tugraz.at
« Odgovor #191 poslato: Maj 25, 2006, 01:27:57 posle podne »
Citat: Markoni
CAT FIGHT
If you can walk out of the gym after legs, GET BACK IN THERE!! - Tom Platz
Moje slike

Van mreže Tanja U.

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #192 poslato: Maj 25, 2006, 01:32:52 posle podne »
Ma da ... kako da ne

laracroft

• Gost
« Odgovor #193 poslato: Maj 25, 2006, 02:30:30 posle podne »
o boze...sto ti bre odmah vredjas devojke ovde sa jadnica i tome slicno...?neverovatno kako se vec mesecima niko od devojaka nije pokacio sem tebe;ja nisam komentarisala tvoje postove jer ih nisam ni citala,ali vidim da je ljudima akcenat na njima a ne na slikama...

u ovom slucaju popusta onaj ko vise nema argumenata,a da si pametnija bolje da nisi nista napisala nego da si napisala dama.....

posto citiras postove papagena i pedjosa vidim da je tebi ocajnicki potrebna paznja moderatora i clanova,mi smo ovde duze od tebe,i kad nam nesto treba mi ih cimnemo na pm a ne da se uvlacimo komentarima.

neko je lepo pomenuo,kad se sagnes svima je dupe lepo i zategnuto!!!!

elem ti ocigledno stanje u srbiji ne poznajes......ne bode nama avatar oci nego takvih kao ti ima pun k.....koje se polugole slikaju....i filozofiraju o ljubomori drugih devojaka i o svojoj nevinnosti.....ja sam bre obisla ceo svet i veruj mi ne moze jedno dupe da me sokira ,ali nemoj da ucis o tome sta je dama.....

momcima je pnavljam ovo zabavno,ali ti i tvoji postovi ce muskima trajati u glavi dok god budes bila aktivna na sexy forumu i budes im davala ono sto zele da cuju i vide,ali veruj mi,neko ko te ne zna a vidi sve tvoje doprinose na forumu......tvoj avatar ne sokira nimalo vec nosi poruku ala se ova hefta garant,ili slicne vulgarne komentare koji su prosli bar 1momcima kroz glavu a nikad to nece reci jer nismo ovde da se vredjamo ali neko mora da te spusti na zemlju

a dama ima svoje znacenje a nije samo puki izraz koji koristimo u srpskom jeziku!!!!!!!!ako ti milsis da svoja slika odrazava damu onda mislim da imas velikkkki problem i tu mogu samo da ti pomognu ljudi koji nose one simpaticne bele mantile!!!!!!!

Van mreže Tanja U.

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #194 poslato: Maj 25, 2006, 02:37:17 posle podne »
:wav: