Novembar 24, 2024, 08:57:17 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.373 poruka u 18.767 tema - 20.980 članova - Poslednji član: Ultraviolator
X3MShop banner

Autor Tema: Mrsavice ili ipak punije  (Pročitano 79174 puta)

Van mreže bush

• Flyweight Member
  • **
Re: Mrsavice ili ipak punije
« Odgovor #15 poslato: Maj 13, 2006, 02:17:37 posle podne »
Bolje da ljulja nego da zulja!
 :twisted:  :twisted:  :twisted:
The only place success comes before work is in dictionary

Van mreže munja877

• Middleweight Member
« Odgovor #16 poslato: Maj 13, 2006, 02:20:32 posle podne »
ali kad zlulja duze se pamti :)

punije,punije.....
visoke.....

Van mreže r4z3

• Član
  • *
« Odgovor #17 poslato: Maj 13, 2006, 03:08:38 posle podne »
elegantno popunjene

Van mreže thor

• Light Heavyweight Member
  • Ali ajde vise skini mi se sa kurca, jebala te hrvy
« Odgovor #18 poslato: Maj 13, 2006, 03:35:15 posle podne »
Citat: VodaVoda
Bas me zanima... mislim mogu reci i devojke, ali je ipak momaka u velikom broju.. Da li vise volite mrsave devojke, ono skroz, da ne kazem anoreksicne...ili da ipak imaju malo vise oblina ?

P.S. Izvinjavam se ako tema vec postoji  :?

moja ex je bila model za donji ves, a ja sam se okretao za (skkoro )svakom drugom , pa  sad ti razmisli , mislim da mi muskarci se jako brzo zasitimo (svega), to ima nesto sa genima(prezivljavanje vrste isl.)a i sa ritmom zivota u svijetu u kome zivimo, ovdje kod mene (münchen)svaki drugi brak propadne , ja licno nisam nikada trazio djevojke po tome kako izgledaju  :D , vise po nekim drugim stvarima :wink:
ja sam to vec jednom napisao mi(muskarci )vas volimo i mrsave i krupnije , bez ili sa grudima, sa malo celulita ili bez , nama su bitne unutarnje vrijednosti jedna zene :evil:
pozz
WHY DO I KEEP HITTING MYSELF WITH A HAMMER?
BECAUSE IT FEELS SO GOOD WHEN I STOP

Van mreže VodaVoda

• Lepotica
  • Middleweight Member
« Odgovor #19 poslato: Maj 14, 2006, 12:32:27 pre podne »
Svaka cast, tvoj odogovor mi se najvise dopao. Znaci nije sve u izgledu.
I meni vise prija kad mi neko kaze..ok si, iskrena...super..nego kad mi kaze :"bas bih te *****"...
Mada....najbolje je..kombinacija.. ali to se retko nadje.

Ok, jasno je meni da je najbolja sredina. Ali ja sam pitala izmedju 2 stvari? Trecu nisam ponudila kao moguci odgovor...jer ne bi bilo zanimljivo..znalo bi se odmah sve!

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #20 poslato: Maj 14, 2006, 05:15:47 pre podne »
da ali niko ovde ne prica sta hoces od zene....ona koja prica celu vece o tome kako je bila kod kozmeticra pa je zaglvila u radnji sa cipelma pa se preselila na gornji sprat na jeans...bal bla bla.....ima samo jednu karatketristiku vise koja je razlikuje od kokoske.....A TO JE DA NE SERE PO DVORISTU.....unutarnja vrednost??..ne bih rekao......to se zove MESO ZA PONETI...

a ak hoces da trazis unutarnje vrednosti...e pa jebg.....preveceno..pukao su burazere kao zvecarka.....ili lakse....najebao si..ili lakse.....prsao si kao sijalica...ili jos lakse....jebao si jeza u ledja.........

ne akzem da nema lepote u celoj prici...ali opet kazem..ovisi sta covek hoce od zene....trazeci unutanju lepotu za jednu noc...hahhahahahhhahahhahhahahah......lepo...

Van mreže SEXY

• Lightweight Member
« Odgovor #21 poslato: Maj 14, 2006, 08:54:37 pre podne »
Po meni zensko zaista ne treba da izgleda mrsavo(anoreksicno)! Takodje ja sam zaista za neku sredinu...devojka mora da ima neku zenstvenost i obline,ali ne da to visi i da bude debela ili kako se to kaze ELEGANTNO POPUNJENA! TO NEE!!! 8)

Van mreže markoni87

« Odgovor #22 poslato: Maj 14, 2006, 08:57:21 pre podne »
Citat: SEXY
Po meni zensko zaista ne treba da izgleda mrsavo(anoreksicno)! Takodje ja sam zaista za neku sredinu...devojka mora da ima neku zenstvenost i obline,ali ne da to visi i da bude debela ili kako se to kaze ELEGANTNO POPUNJENA! TO NEE!!! 8)

to sexy,zensko mora da izgleda bas kako treba...Ne mogu da razumem zensku osobu koja ne vodi racuna o svom izgledu...

Van mreže SEXY

• Lightweight Member
« Odgovor #23 poslato: Maj 14, 2006, 09:06:06 pre podne »
Ni meni nikada nece biti jasno kako njima samima ne smeta kako izgledaju! Kako to da ne zele da se barem malo doteraju i ucine zivot lepsim! Markoni 87 isto se podrazumeva i za muskarce!!!  :wink:

Van mreže markoni87

« Odgovor #24 poslato: Maj 14, 2006, 09:11:56 pre podne »
Citat: SEXY
Ni meni nikada nece biti jasno kako njima samima ne smeta kako izgledaju! Kako to da ne zele da se barem malo doteraju i ucine zivot lepsim! Markoni 87 isto se podrazumeva i za muskarce!!!  :wink:

ma smeta im.samo ne zele da nista urade po tom pitanju kao da ce to samo od sebe da se resi.Ali zato redovno kukaju kako su debele,pogledaj mi dupe,gledaj kako mi je ispao stomak... :roll: Ali ne razmisljaju o tome da se odreknu cokoladica i bace na kardio!!! :evil:

pa naravno,zasto bi se razlikovali.

Van mreže VodaVoda

• Lepotica
  • Middleweight Member
« Odgovor #25 poslato: Maj 14, 2006, 02:47:09 posle podne »
Ili kad kazu...mene treba neko takvu da voli. Ok, ne mozemo svi biti idealne. Ali se uzasavam zena koje se ne trude, a samo jedu:D To im nije tesko !

Mene nervira sto jako malo jedem...  a gojazna sam.. Ali se trudim. Posebno sad kad ide leto. I meni treba mnooogoo manje, a moja drugarica od blizu 80kg..uziva..i mrzi je kad god je pozovem na trcanje. A da ne pricam da je hrana mamac za sve. Samo joj reci da cemo ici na palacinke..i odmah leti :D
E to me nervira!!!  :oops:

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #26 poslato: Maj 14, 2006, 02:53:07 posle podne »
mene uospte ne nerviira kada me neko zoven na palacinke....a ako me ne zove..ja odem sam..hahhahahhahah

Van mreže VodaVoda

• Lepotica
  • Middleweight Member
« Odgovor #27 poslato: Maj 14, 2006, 02:59:58 posle podne »
Meni su upravo te palacinke dosle preko glave. Poznata palacinkara STA STA u Bg preko puta mog stana...svaodnevno posecivana..zato sad ima viska :cry:  Jos vucem posledice cini mi se. Mada ja sam imala neku frku prosle godine,pa nisam imala mogucnosti da se aktiviram. Ali sada to radim sa puno volje  :D

Ok..ali ne treba ti to biti glavni razlog izlaska nekud!

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #28 poslato: Maj 14, 2006, 03:04:30 posle podne »
Citat: VodaVoda
Meni su upravo te palacinke dosle preko glave. Poznata palacinkara STA STA u Bg preko puta mog stana...svaodnevno posecivana..zato sad ima viska :cry:  Jos vucem posledice cini mi se. Mada ja sam imala neku frku prosle godine,pa nisam imala mogucnosti da se aktiviram. Ali sada to radim sa puno volje  :D

Ok..ali ne treba ti to biti glavni razlog izlaska nekud!
.ETO..SADA SVI ZNAMO GDE STANUJES :roll:  :roll:

Van mreže H2SO4

• sve je to na psihickoj bazi ®
« Odgovor #29 poslato: Maj 14, 2006, 03:04:53 posle podne »
dozvoljena granica +/- 10kg :)

ma da ne sitnicharim bitno je da lichi na nesto (tj da nije gabor ili ti lopata), a kilaza je najmanji problem.
nego kad vec pominjem 'gabore' i 'lopate' stvarno mi nije jasno kako mladja zena u danasnje vrijeme moze da dopusti sebi takav izgled.
matere mi matere,
kupicu ti dimije