Jaaaaooo....kako je to simpaticno i osecajno sa tvoje strane...
iskreno meni je jako simpaticno kada decko zaplace zbog devojke... nekako je romanticno...
Citat: good girl April 06, 2009, 01:39:55 posle podneiskreno meni je jako simpaticno kada decko zaplace zbog devojke... nekako je romanticno... to nije muskarac vec....
Citat: mr.perfect86 April 06, 2009, 03:05:55 posle podneCitat: good girl April 06, 2009, 01:39:55 posle podneiskreno meni je jako simpaticno kada decko zaplace zbog devojke... nekako je romanticno... to nije muskarac vec.... zasto? dobro nisam bas mislila zbog neke male svadje da place tu bi vec ispao p**** ...ali recimo da ih sudbina odvoji na duze vreme pa na rastanku zaplacu oboje ili ne daj boze devojci se nesto desi ili pogine....u takvim situacijama mislim da je opravdano... gledala sam sinoc jedan romantican ali jako tuzan film,pa otud inspiracija za temu
Citat: good girl April 06, 2009, 03:34:35 posle podneCitat: mr.perfect86 April 06, 2009, 03:05:55 posle podneCitat: good girl April 06, 2009, 01:39:55 posle podneiskreno meni je jako simpaticno kada decko zaplace zbog devojke... nekako je romanticno... to nije muskarac vec.... zasto? dobro nisam bas mislila zbog neke male svadje da place tu bi vec ispao p**** ...ali recimo da ih sudbina odvoji na duze vreme pa na rastanku zaplacu oboje ili ne daj boze devojci se nesto desi ili pogine....u takvim situacijama mislim da je opravdano... gledala sam sinoc jedan romantican ali jako tuzan film,pa otud inspiracija za temu pa dobro to si u pravu mora da si gledala P.S volim te