Drugari
i drugarice
Iskreno nisam znala gde da postavim ovu temu/pitanje, pa sam shvatila da je "najbezbolnije" na offtopic.
Iznervirala sam se
Odredjeni likovi (dakle, mnozina) kategoricno tvrde (nisu u pitanju osobe sa foruma) da misici nisu tezi od masti!! (jeste li se sad i vi iznervirali, hahahaha)
Sto je jos gore, tu informaciju su dobili od takozvanih, samo-prozvanih bildera (pa jesu "takozvani" kad tako pricaju), na sta sam ja samo rekla "porucite im da sam im rekla da pojma nemaju". No, naravno, ja sam zensko, i naravno da automatski pojma nemam
Posto planiram da odstampam par clanaka na tu temu, i na kraju da ogromnim slovima postavim natuknicu "za sve dodatne i bilo kakve druge informacije obratite se na site
www.realx3mforum.com", pa im to fino gurnem pod nos, neka se edukuju malo.... treba mi vasa pomoc...
Ja sam vec pokusala preko search da pronadjem nesto konkretno na tu temu, no ne uspevam pronaci tekst vezano ne za dobijanje misicne mase i slicno, vec bukvalno bilo kakav tekst na temu "misicna masa je teza od masti u telu". Treba mi nesto gde mogu da na kraju teksta napisem i ono "izvor: "
Obicno ignorisem ovakve gluposti, ali sad jednostavno ne mogu. I, istovremeno hocu da umrem od smeha
Ljudi, pa ovo mi je isto kao ono kad mi je pre skoro 2 godine neka cura rekla: "rekli su mi da ako cura uzima proteine, da ce ostati sterilna"
Unapred zahvalna