Sve je to lepo ali ako je taj resio da se "rokne" ima da ide do kraja u nameri, dzabe ga odvracas. Kad nekog zasvrbi hemija dzabe mu sve sto pricas
Imam slucaj od skoro za jednog malog iz moje teretane koji inace ide u teolosku srednju skolu i koji je zabidzio da uzme steroide. Dosao je da me pita i ja mu sve strpljivo objasnim o mnogo drugih dobrih alternativa pre nego sto dodje da ramislja o steroidima.
Da skratim pricu, mali je mesec dana smarao svakog u teretani kako bi mu bar neko dao blagoslov da uzme hemiju. I vrhunac svega je sto je dosao sinoc kod mene u radnju da me pita kako da uzme Naposim koji je nabavio negde. Popizdeo sam da mi je doslo da ga umlatim na mestu. Ne zato sto je kupio to, vec sto sam sve vreme pricao u prazno. Na kraju sam ga malo uvredio po pitanju religije i njegovog skolovanja i posta na kome je, tako da izgleda ovog puta cuo sta mu pricam pa je odustao, ali dokle....
Bar me je naterao da procesljam teretanu i nadjem majmuna koji mu je prodao sve to. Taj vise ne postoji kod mene.
Ne znam zasto sam ovo ispricao ali ne moze da skodi...