Citat: pedjosCitat: sasacgajde da i mi klikcemo malo ...ka sokolovi sivi :wink:to munjo nebeska
Citat: sasacgajde da i mi klikcemo malo ...ka sokolovi sivi :wink:
ajde da i mi klikcemo malo
Citat: sasacgCitat: pedjosCitat: sasacgajde da i mi klikcemo malo ...ka sokolovi sivi :wink:to munjo nebeska ...jebote tamo samo sto ti virusi ne pozderu racunar sve sa monitorom..jebme ti posao
Jel i ona crnogorka? Jel znao ona srpski, srpsko-hrvatski, crnogorski, crnogorsko-hrvatski ili vec neki od nasih jezika?
Citat: VojislavJel i ona crnogorka? Jel znao ona srpski, srpsko-hrvatski, crnogorski, crnogorsko-hrvatski ili vec neki od nasih jezika?Zna Brate ne Sekiraj se :wink: mozes da komuniciras sa njom hehe
Citat: BinaisCitat: VojislavJel i ona crnogorka? Jel znao ona srpski, srpsko-hrvatski, crnogorski, crnogorsko-hrvatski ili vec neki od nasih jezika?Zna Brate ne Sekiraj se :wink: mozes da komuniciras sa njom heheMa bre mislim zbog pozdrava koji sam joj uputio na nasem jeziku, da li moram da ga prevodim na engleski. Ona moze sad da bude administratorka za deo foruma namenjen zenskoj populaciji, samo bih molio nekog od moderatora tog dela foruma da prethodno pociste taj deo od golisavih fotografija i nekih neprikladnih komentara na te fotografije koje se tamo nalaze :lol: