Radi se na tome da u novogodišnjoj noći dođe do uzvrata s Fjodorom i ja se nadam da će se to i dogoditi. Želja Japanaca je da se u srpnju borim s Alistairom Overeemom i to po K-1 pravilima.
Nakon što su iz Japana stigle informacije o pripremi uzvratnog meča između Mirka Filipovića i vjerojatno najjačeg borca današnjice Fjodora Jemjeljanjenka, s novostima se oglasio i sam Cro Cop.
Ako se ostvare njegovi planovi, bit će ovo velika godina, jer bi u srpnju i prosincu trebao odraditi čak dva uzvratna susreta pod okriljem organizacije Dream. Protivnici teško da mogu biti atraktivniji.
"Želja Japanaca je da u srpnju upriliče moju borbu s Alistairom Overeemom i to po K-1 pravilima. Nemam ništa protiv nastavka lani prekinute borbe", izjavio je Mirko, koji je zbog stalnih verbalnih provokacija Nizozemca nedavno pozvao na privatni obračun u svoj zagrebački kavez.
Hrvatski je borac u prvom meču primio mnoštvo teških udaraca, a borba je na kraju bila prekinuta i poništena nakon što je Overeem čak dvaput udario Mirka u genitalije.
O drugom uzvratnom susretu koji bi se treba dogoditi na Novu godinu već je puno toga napisano. Prvi i jedini meč s ponajboljim borcem današnjice Mirko je imao 2005., a izgubio je na bodove, odlukom sudaca.
"'Radi se na tome da u novogodišnjoj noći dođe do mog okršaja s Fjodorom i ja se nadam de će se uzvrat i dogoditi"
net.hr
Neznam sta kazete na ovo, al meni se cini zanimljivo, to bi bio vrhunski spektakl.
Vjerujem da Cro Cop moze vratiti staru slavu!!!