odlicnojesi ti to batalio grcko -rimski i presao na HANS-JOVANOVIC stil
Citat: Pedja_Petrovic Maj 19, 2011, 11:51:10 pre podneodlicnojesi ti to batalio grcko -rimski i presao na HANS-JOVANOVIC stil to rvanje u svlacionici se ne racuna
On spusta kilazu da bi mogao da trpa hidrata sto vise posle Ja mislim da je super zadrzao misice,buduci da em nista od naprednijih "suplemenata" nije uzimao a i ishrana mu pati otkad se ozenio
keto..ishrana nije nesto da ne pisem sad sta konkretno sadrzi..ali ogranicenje finansijama odredjuje kolicinu proteina koju unosim..sve u svemu ja sam zadovoljanimao sam skoro 117 kad sam poceo.. a poceo sam 11.3.2011 ...
kada zavrsis cetto i dobro telo namucis,nemoj da se opustis molim te(a kasnije cu ti reci i iz kog razloga),vec uzmi si period od 15-21 dan gde ces da jedes HIGH PROTEIN food sa nekim blagim rotiacijima gde neces imati ni jedan dan sa 0% UH,a nastavi da treniras u tom periodu zivotinjski i hrani se takorekao sam molim te jer nakon zavrsene cetto dijete ukoluko uradis ovo tj nakon 15 dana stavi onda slike te forme molim te i to ce biti nedostzna cifra kg u takvoj formi za mnoge.period nakon cetto ISKORISTI ZA RAST jer ti garantujem da mozes da posle toga napakujes vise kvalitetnog mesa na sebe skoro kao citavu godinu da radis.-veruj mi.A POSLE OVOG PERIODA SE ONDA MALO OPUSTI I U TRENINGNU I U DIJETI i daj telu da se resetujeali OVAJ PERIOD ISKORISTI I STAVI SLIKE SA i navedni tezinu obavezno!!