Po ko zna koji put...Sta cu kad volim da se fotografisem! :twisted:
kad vidim vas mlade mi stariji pocinjemo ozbiljno da se pitamo dali je to u pitanju neka mutacija izazvana zracenjem dalekovoda ili nekog dr.opasnog hemijskog sastava koji pluta nasim vodama ili smo mi u vasim godinama pravili extra greske ovo sve sto sam napisao ti govori da super napredujes :lol: , iskreno danas mladi imaju mogucnosti mnogo bolje da se informisu nego sto smo mi mogli a usput ima mnogo vise i vise prodavnica preparata koje se stalno pune nekim novim i novim preparatima a mi smo samo znali sa neki KRAS LINE protein hehehehehehe sve u svemu drago mi je zbog toga i samo nastavi , dobar si ti decko vidim da sve redovno pratis i da se trudis ,sto je najvaznije TRUD TI SE ISPLACUJE !!!!! samo nastavi tako pozzzz
to stari!moracu uskoro kod vas jedan trening opalit ko sto smo se dogovorili malo noge da oleshim.
odlican si svarno a moj savet je. RADI ZADNJU LOZU !!mnogo zaostaje brate pa ti ovi kvadsi izgledaju maltete smesno veliko...poslusaj me, nadam se da se slazes Samo napred, poz
Bravo T1000Odlicne noge.Super si napredovao :lol:
Citat: weasel Novembar 02, 2006, 06:09:40 posle podneBravo T1000Odlicne noge.Super si napredovao :lol:ovo bilo ironično... ? :lol: