e kolega bas ti hvala za ovog magarca hahahahaha... a Srki ne mora uopste da tovari sa ovakvom tehnikom ce ga sjebati i prazna sipka,garantujem
..
ma brate....nisam mislio nista lose...a pogtovo ne za tebe..
jednostavno hocu da kazem.....ako mali hoce da gura tezine..onda neka uradi trening nogu sa tobom da ga nacuis kako se to radi....
jer.....pazi..moji i tovji obimi nogu su verovatno priblizno isto....nije bitno dali je moja butina veca ili tvoja..to je tu.
ali...moras priznati da je sigruno gustina misica i sama valkna sigruno drugacija kod mene nego kod tebe.
zasto...pa bas iz razloga sto treniramo razlicito i imao razlicite ciljeve.....ni metoda nam nisu iste....
dakle....ja gaantujem..kao i sto sam dokazao da noge mogu da npreduju bez velikih tezina i tovarnjea...
e sada..naravno da bi bilo mnogo glupo da neko vidi tebe kako se spremas na drzavno i radis gigantkse serije.....TI OD TOGA NEMA S NISTA......
ali onaj ko zeli masu kvadricpesa..prosranog venama...i gustinu.....taj sigruno to nece dobiti tovareci tezine sa kojim ace da cucne 3-4 puta i tako u 5-6 serija i kraj treninga....
nadam se da sada razumes...
a drugima ne zelim vise ni da objasnjvam..jer nakon oviliko vremena porovedenog na forumu.....kada nekoga vidim da tovari tezine da bi zadivo neku ribu u gymu......a radi na masi..naravno....onda mi se sere od toga