tek sad sam pogledao tvoju temu i mogu ti reci da gresis u mnogo stvari po pitanju treninga nogu,npr..
radis sa previse kg,a to zaista nije merilo nicega sem sirove snage uz svo uvazavanje dizaca tegova...e sad na tebi je da odlucis cime zelis da se bavis...
ovo to pisem kao stariji brat,jer sam i sam prosao kroz tu mladalacku fazu...volis da privuces paznju,da pokazes koliko si jak...naravno da je upecatljivo kad te neko vidi da radis cucanj sa preko 200kg..
ja sam tako godinama radio i znas dokle sam se doveo...tako sam gadno sabio prsljenove u donjem delu ledja da mogu ti reci da imam i dan danas ponekad prilicnih bolova u tom delu iako ne dizem vise tolike tezine vec vise od godinu dana...prilicno sam siguran da je to trajno ostecenje...
a oni sto su se nekad odusevljavali koliko mogu da podignem,oni se toga vise i ne secaju,ali nazalost ja se secam...bol u ledjima me cesto podseti na tu fazu treninga..
nemoj ovo da shvatis na pogresan nacin ali ako zelis da budes dobar bilder trebace ti ZDRAVO TELO decenijama,a ono tako nece biti ako nastavis da guras ovolike tezine...znam,sad je sve ok,nista te ne boli...ali to dolazi podmuklo..
veruj,mozes da budes opako veliki i ako ne radis sa ogromnim tezinama,upamti to!
inace odlicno izgledas,dobar si potencijal,po postovima vidim i da si dobar decko ali ne idi protiv sebe...,budi uporan i dalje ali uvedi neke izmene u trening i bices kao zmaj...ja ti to od srca zelim!
pozdrav!!!