I ja sam imao predrasudu o kontra kosom potisku, dok nisam poceo da uvidam njegove prednosti..Propadanja su super vezba, ali sam ja ipak vishe za kombinaciju...Jedan trening kontra kosi, jedan trening propadanje...Toliko mi se svidja kontra kosi potisak, da kad bi me neko pitao da se odlucim izmedju ravnog i kontra kosog, definitivno bi odabrao kontra kosi!Ja inache uvek prvo radim kosi potisak, jer zelim da popunim tu rupu, koju verovatno i ti imash.. a najbolje je slaboj misicnoj partiji pristupiti kad imash najvishe snage ... tako da nemoj nishta da ti bude cudno kad radish prvo kosi pa ravni!
Citat: mishko25,,, a takodje ubacim i probadanja ... :lol: :lol: :lol: Morao sam :twisted:
,,, a takodje ubacim i probadanja ...
Da li znate kako se izjednacawaju grudi kad vec nijesu obje sise iste....npr. kada donja linija grudi nije ista ili ako nijesu lijepo iscijepane na sredini...Unaprijed hvala
Prvo osnovne vezbe-ravni,kosi...pa onda-prop.razvlacenje...!!!!
radi grudi svaki 4.dan!!! do maximuma, ovo ti govori covek koji je imao mnoooooooooogo slabe grudi, ... ali sad je vec bolje.
Imate li vi, ljudi, problema sa razvijanjem odredjenih "delova" grudi? I kako ih resavate? Ja npr imam slabije unutrasnje grudi. Posto sa razvlacenjem nisam primetio neki veci napredak presao sam na crossover, uski bench press i pec dec (+ jos naravno 2 compound vezbe). Jesam li na pravom putu ili se vrtim samo u krug? Kakva su vasa iskustva sa istim?