mislim da je ella 119 din u tempu, ako ne nadjete ni jedan, znaci ja sam svracao do tempa mistral tuna skocila sa 58 din na 85 :/ mislim ..
Rio mare ima nenormalno visoku cenu,a meni se recimo uopste ne svidja.... i samo da vam kazem,La perlu ne uzimajte ni za zivu glavu... znam zasto vam to pricam
Citat: good girl Mart 19, 2009, 09:26:54 posle podneRio mare ima nenormalno visoku cenu,a meni se recimo uopste ne svidja.... i samo da vam kazem,La perlu ne uzimajte ni za zivu glavu... znam zasto vam to pricam aj kazi i nama da znamo.....verovatno je ovo isto neka svetska zavera protiv srba ..da nas pobiju sa la perla tunjevinom koja se sverca zi bosne pa samim tim OMDAH NE VALJA jel se sverca i nije kupjena na fesnki mestima kao sto je DELTA i ne kosta 2 eu...i zbog toga ne valja..kladim se zivotm...hebes prozivod koji nije skup,a da te pri tom jos niko ne vidi da kupujes...znaci nisi IN..
Ja sam juche uzeo la perla tunjevinu i ziv sam...mislim, dakle postojim.
Ok, desi se nazalost da poneka tunjevina nije ispravna, ali uglavnom je ok.
Ja sam vec godinu dana na Quatro Gold (plava) tunjevini u ulju iz Univerexporta, trenutno je pakovanje od 185 gr-58 din, do nedavno je bila samo 50 dinara! Odnos cena-kvalitet-extra!