pa to za upalu nisam rekao da je lose...ali kazem da imam osecaj da mi se ta misicna grupa previse odmori do sledeceg treninga....
Citat: Sinke Mart 14, 2009, 12:39:26 posle podnepa to za upalu nisam rekao da je lose...ali kazem da imam osecaj da mi se ta misicna grupa previse odmori do sledeceg treninga....Daaaa u pravu si,jako je lose da treniras odmoren misic,najbolje ga je trnirati dok je pod upalom,jer misic raste od treniranja a ne od hrane i odmora a mi smo svi glupani jer mislimo da je dobro dati misicu vrijeme i nutrijente da se oporavi pa ga ponovo trenirati.
Citat: malojaci Mart 19, 2009, 11:47:19 posle podneCitat: Sinke Mart 14, 2009, 12:39:26 posle podnepa to za upalu nisam rekao da je lose...ali kazem da imam osecaj da mi se ta misicna grupa previse odmori do sledeceg treninga....Ne odmori se previse.Daj malo vremena tom sistemu,vidjeces da ces uz adekvatnu prehranu rasti brze i bolje nego da treniras dva puta sedmicno neke partije.Daaaa u pravu si,jako je lose da treniras odmoren misic,najbolje ga je trnirati dok je pod upalom,jer misic raste od treniranja a ne od hrane i odmora a mi smo svi glupani jer mislimo da je dobro dati misicu vrijeme i nutrijente da se oporavi pa ga ponovo trenirati.Lepo je to sto ti imas smisla za humor...samo sto ja nisam siso vesla da mi bacas te glupe fore...naravno da misicu treba odmora i hrane...al ja sam rekao da imam osecaj da mi se misic previse odmori i opusti za tih 7 dana..
Citat: Sinke Mart 14, 2009, 12:39:26 posle podnepa to za upalu nisam rekao da je lose...ali kazem da imam osecaj da mi se ta misicna grupa previse odmori do sledeceg treninga....Ne odmori se previse.Daj malo vremena tom sistemu,vidjeces da ces uz adekvatnu prehranu rasti brze i bolje nego da treniras dva puta sedmicno neke partije.Daaaa u pravu si,jako je lose da treniras odmoren misic,najbolje ga je trnirati dok je pod upalom,jer misic raste od treniranja a ne od hrane i odmora a mi smo svi glupani jer mislimo da je dobro dati misicu vrijeme i nutrijente da se oporavi pa ga ponovo trenirati.
Treniram 4 puta nedeljno...Pon:grudi,bicepsSre:ledjaCet:ramena,tricepsSub:nogeOd kad sam poceo sa treninzima radim jednu grupu jednom nedeljno ali imam osecaj da mi se misic previse odmori i opusti do sledeceg treninga iako iz njega izvucem maximum....i svaki trening ponovo dobijam upalu tog misica...da li da smanim razmak na 5 dana i moze li neko da mi napravi takn neki progarm po kojem bi trenirao savki 5 dana isti misic....??!!