Kada vec pominjete povrede, da li ima neko savet kako da saniram povredu rotatora ligamenata/tetiva u podlaktici odmah iznad rucnog zgloba.
Naime od pre 3 meseca sam ozbiljno poceo da treniram, ranije sam samo sporadicno, elem teretana u kojoj treniram ima vise masina nego slobodnih tegova i sipki pa sam radio na masinama tj simulatorima. Povredio sam taj deo obe ruke jer nisam gledao da mi zglobovi budu pravi tj da mi sipka tj grip bude na korenu ruke nego mi je tokom vezbe odlazila ka prstima i evo vise od mesec dana ne mogu da saniram te povrede iako mirujem, tj ne radim nista sto bi moglo da pogorsa stanje. Veliki broj vezbi ne mogu da radim, poput sklekova (mogu na pesnicama), zgibova uskih sa sakama ka telu, potisak za triceps sa ez sipkom, vucenje sajle za triceps...sve me boli u istom delu ruke...npr imam problema da zavrcem nesto sravcigerom...dakle boli me pri bilo kakvom rastezanju i rotaciji sake...ako neko ima neki savet ili je imao slicnu povredu bio bih zahvalan na savetu..iskustvu?
pozdrav!