Kako češće menjam telefone nego pojedini svoj veš i njih ću zameniti kada ih budem izgustirala i kada bude izašlo nešto što će mi privući pažnju. Koliko god ova rečenica nekom bezobrazno i nadobudno zvučala, nije bila u tom smislu. Naime, suprug i ja smo držali radnju mobilnih telefona i računara preko 15 godina, pa mi je postala profesionalna deformacija da menjam iste. A u međuvremenu sam postala i ovisnik o mobilnoj i računarskoj tehnologiji.
pa vidi se koliko često menaš telefone ,ovaj što prodaješ je star ko biblija i teško da ćeš za njega dobiti i 150e a ne 270 koliko tražiš.tint 2 ti košta polovna možda i manje para a za ovaj je ko pentijum 4 naspram 1.
sorry morao samo ovo da napišem kad se već hvališ
Loše si informisan ili pričaš o kradenim telefonima. Telefon koji je ovde na prodaju je legalno kupljen i skoro kao nov. Još uvek ima sve fabričke zaštitne folije.
I još jedna stvar, daleko od toga da se hvalim.
Ubuduće na komentare ovakvog tipa ne odgovaram iz prostog razloga što je ljudska glupost zaista bezgranična i neću dozvoliti pojedincima, energetskim vampirima, koji nemaju šta pametnije da rade da crpe moju pozitivnu energiju.
Pozdrav