Nisam bio ovde i ne znam sta se deshava... vidim da se nesto zapetljalo..
Moram vam reci jednu stvar!
Ja nikad nisam kupio WHEY PROTEIN , zato sto nisam imao novca za to !
Ja sam i dalje pod velikim utiskom, i sve sto zelim je da se takmicim ! Makar jedanput u zivotu.... makar kao junior !
Mozda pravim veliku gresku, ali uradicu to, resio sam !
Pomocice mi prijatelji, dobicu novca od njih.. a za ostalo cu se obratiti banci.. i pokusati da izmuvam neki kredit!
Ne znam kako cu vracati , nepitajte me nishta ! Verovatno cu morati da nadjem josh jedan posao, ali ovo je ono sto zelim ! I Spreman sam da idem do kraja !
Moram da najavim, da ce mi trener i guru biti GOSPODIN PEDJA PETROVIC !!! Bez ikakve nadoknade , pedjos je pristao da me sprema za takmicenje ! I da me uputi u celu prichu !
Do oktobra sam junior, a na takmicenje planiram da izadjem u septembru... i da pokusam da uradim nesto !
U juniorima nije nesto preterano velika konkurencija, tako da se nadam da cu uspeti bar nesto da uradim.. a s'obzirom da ce iza mene stajati Pedja Petrovic, mislim da cu uspeti!
Ja se nadam da cu uspeti da obezbedim novac od banke u naredne dve nedelje.... i da cu pristupiti pripremama !
Drzite mi palceve, jer je ovo NEMOGUCA MISIJA !
Mislim da nemam uslova za kredit, tako da cu se pomuciti u banci.. a mozda ce i jedan stari prijatelj da mi pozajmi novac... mada opet.. sve je relativno...
Ako nadjem gde da pozajmim novac, spremam se i izlazim na takmicenje !
Pedja nadam se da cu uspeti da obezbedim novac i da cesh mi pomoci da sve ovo isteramo na pravi put , a posle sta ce da bude, bash me briga !!!
Ovo je moj put i hocu da budem na bini makar jedan dan ...
Nepitajte nasta sam sve naisao u rodjenoj kuci ! Malo je falilo da me zakolju.. niko ne moze da razume, da cu uzeti kredit koji verovatno ne mogu da vratim, samo da bih bio na bini!
Drago mi je sto je bodibilder.com uz mene !
Nadam se da ce me pored Pedje Petrovica podrzati i Igor i Predrag Vuckovic!
Sve je ovo zahvaljujuci njima ! Gladan sam takmicenja ! Neverujem sta mi se deshava ! Neverujem u sta se upustam !