Novembar 24, 2024, 12:24:43 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.373 poruka u 18.767 tema - 20.980 članova - Poslednji član: Ultraviolator
X3MShop banner

Autor Tema: Jednostavno EXTREME !  (Pročitano 20794 puta)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
Re: Jednostavno EXTREME !
« Odgovor #45 poslato: Maj 12, 2006, 05:52:06 pre podne »
Citat: IGOR
Stvarno si me iznenadio i ostavo me bez teksta.Tvoja prica nije zaobisla ni moja osecanja.Tolko si lepo i iskreno opisao nas susret da sam mislo da citam neki dobar roman ,u kom su akteri veliki Roni Vejder i ja .Veruj mi da si kroz teks uticao na mene da zamislim tu scenu sa vec navedenim akterima i ulogama i skora da sam, mogao da osetim taj osecaj srece i ispunjenosti i zadovoljstva koji si ti oseti i podelo ga svima nama.Malo je tako iskrenih ljudi koji tako dobro pisu i kroz teks umeju to da predstave na njbolji nacin i dopru do duse i srca citalaca.Mnogo mi je drago sto sam  uspeo da svojom pojavom tebi ulpsam dan i ucinim te srecnim i zadovoljnim.Za mene je to bio obican dan a za tebe ne.To sam shvato citajuci ovaj tvoj tekst.Keke predlozio bih ti da se okusas u nekakvom pisanju tekstova zaista to najbilje radis na forumu i verovatno i sire.Posto ti dobro ide treba forsirati onda tu stvar nemoj da se predajes niucemu u zivotu budi istrajan veruj u sebe i u svoje bliznje i sve ce doci u svoje vreme i mesto to ti govorim iz licnog iskustva.Pozdrav i hvala ti jos jednom na svemu sto si napisao o meni .Necu se uobraziti i postati zvezda ostacu isti i kad to zaista postanem. 8)  :wink:  :lol:  :wink:
........lepo sroceno......sada si me i ti brate pogodio u srce :twisted:  :twisted:  :twisted: ...novi hemingwey 8)  8)  8) ..

Van mreže IFBBPro

• Heavyweight Member
« Odgovor #46 poslato: Maj 12, 2006, 11:44:55 pre podne »
Sta reci na sve ovo   8O  8O :cry:  :cry:

Van mreže LDusan

• Bantamweight Member
« Odgovor #47 poslato: Maj 12, 2006, 05:43:04 posle podne »
Bas lepa prica, uopste mislim da bi svaki bodibilder a i sportista uopste trebalo da se ponasa kao Igor, da je neki amerikanac otisao kod Ferrigna u kancelariju, ovaj bi mu rekao "Dobar dan 50$". Elitizam je nesto protiv cega treba da se borimo i ovo je lep primer kako se to radi. Ja sam siguran da ce i Kekka pomoci nekom klincu koji je prvi put dosao u teretanu i pita za savet.  

Sve u svemu svaka cast.

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #48 poslato: Maj 12, 2006, 07:49:49 posle podne »
Kad kekka postane ono sto je zacrtao,bice u mogucnosti da i on nekom pomogne :D Napred kekko,bodibilder.com je uz tebe
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže Fighter!

• Član
  • *
« Odgovor #49 poslato: Maj 12, 2006, 08:02:59 posle podne »
Kekka svaka cast za ovaj post!!!
Pedjos moras znati da uvek dodje necijih pet minuta, a svacija sudbina moze da se okrene bukvalno preko noci! Kekka ako ikada bude u mogucnosti sigurno ce postupiti onako kako se njemu to desilo...NE VERUJEM DA CE SUPROTNO jer zna koliko je njemu to znacilo (bilo da je bodibilding ili nesto drugo u pitanju)!
Kekka samo napred (ovo je najbolji post u poslednje vreme, a da nema veze sa treningom,ishranom...)!  :wink:

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #50 poslato: Maj 12, 2006, 08:07:47 posle podne »
Citat: Fighter!
Kekka svaka cast za ovaj post!!!
Pedjos moras znati da uvek dodje necijih pet minuta, a svacija sudbina moze da se okrene bukvalno preko noci! Kekka ako ikada bude u mogucnosti sigurno ce postupiti onako kako se njemu to desilo...NE VERUJEM DA CE SUPROTNO jer zna koliko je njemu to znacilo (bilo da je bodibilding ili nesto drugo u pitanju)!
Kekka samo napred (ovo je najbolji post u poslednje vreme, a da nema veze sa treningom,ishranom...)!  :wink:
.MA IZGLEDA DA SAM JA OVDE OSTAO NESHVACEN A NE DUSAN......JA NISAM REKAO DA KEKA NECE ILI NE ZELI NEKOME DA POMOGNE..ALI KOLIKO JA VIDIM IZ DUSANOVG PSOTA KAO DA SU TEME ZAMENJENE TJ DA JE ON MOZDA HTEO DA KAZE DA CE IGOR POMOCI...JEL STVARNO NE VIDIM NACINA NA KOJI BI KEKKA "SADA"MOGAO NEKOME DA POMOGNE....

USOTALOM.....OBRISTI CU SVOJ PSOT JEL VIDIM DA SE DOSTA TOGA KRIVO TUMACI U ZADNJE VREME PA TAKO NE ZLIM NI DA OVO BUDE PREDMET NECEGA I BESKONACNIH GLUPSOTI........MISLIMOPET ISTO...OVAJ BI NAPLATIO OVO ONAJ BI NAPLATIO ONO.....NEMA KRAJA...IGRE BEZ GRANICA JEBIGA...KAO DA NIKO NISTA OVDE NE CITA..

PEACE

Van mreže Kekka

• Cruiserweight Member
« Odgovor #51 poslato: Maj 12, 2006, 08:36:56 posle podne »
Nisam bio ovde i ne znam sta se deshava... vidim da se nesto zapetljalo..

Moram vam reci jednu stvar!

Ja nikad nisam kupio WHEY PROTEIN , zato sto nisam imao novca za to !

Ja sam i dalje pod velikim utiskom, i sve sto zelim je da se takmicim ! Makar jedanput u zivotu.... makar kao junior !

Mozda pravim veliku gresku, ali uradicu to, resio sam !
Pomocice mi prijatelji, dobicu novca od njih.. a za ostalo cu se obratiti banci..   i pokusati da izmuvam neki kredit!

Ne znam kako cu vracati , nepitajte me nishta ! Verovatno cu morati da nadjem josh jedan posao, ali ovo je ono sto zelim !  I Spreman sam da idem do kraja !

Moram da najavim, da ce mi trener i guru biti GOSPODIN PEDJA PETROVIC !!! Bez ikakve nadoknade , pedjos je pristao da me sprema za takmicenje ! I da me uputi u celu prichu !

Do oktobra sam junior, a na takmicenje planiram da izadjem u septembru...    i da pokusam da uradim nesto !

U juniorima nije nesto preterano velika konkurencija, tako da se nadam da cu uspeti bar nesto da uradim.. a  s'obzirom da ce iza mene stajati Pedja Petrovic, mislim da cu uspeti!

Ja se nadam da cu uspeti da obezbedim novac od banke u naredne dve nedelje....  i da cu pristupiti pripremama !

Drzite mi palceve, jer je ovo NEMOGUCA MISIJA !  

Mislim da nemam uslova za kredit, tako da cu se pomuciti u banci.. a mozda ce i jedan stari prijatelj da mi pozajmi novac...  mada opet.. sve je relativno...

Ako nadjem gde da pozajmim novac, spremam se i izlazim na takmicenje !

Pedja nadam se da cu uspeti da obezbedim novac i da cesh mi pomoci da sve ovo isteramo na pravi put , a posle sta ce da bude, bash me briga !!!

Ovo je moj put i hocu da budem na bini makar jedan dan ...  

Nepitajte nasta sam sve naisao u rodjenoj kuci ! Malo je falilo da me zakolju.. niko ne moze da razume, da cu uzeti kredit koji verovatno ne mogu da vratim, samo da bih bio na bini!

Drago mi je sto je  bodibilder.com  uz mene !
Nadam se da ce me pored Pedje Petrovica podrzati i Igor i Predrag Vuckovic!

Sve je ovo zahvaljujuci njima ! Gladan sam takmicenja ! Neverujem sta mi se deshava ! Neverujem u sta se upustam !

Van mreže Buki

• Cruiserweight Member
« Odgovor #52 poslato: Maj 12, 2006, 09:12:13 posle podne »
Imas i moju podrsku !

Van mreže Bane_NS

• Lightweight Member
« Odgovor #53 poslato: Maj 12, 2006, 09:35:56 posle podne »
imas i moju podrsku Kekka :)
P.S.
Novi Sad je uz tebe.

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #54 poslato: Maj 12, 2006, 10:01:00 posle podne »
Drzimo ti palceve majstore :D
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže Kekka

• Cruiserweight Member
« Odgovor #55 poslato: Maj 12, 2006, 10:10:21 posle podne »
Hvala vam svima ! Ja sam zapeo kao lud..  josh samo da nadjem novac..
Ovih dana - verovatno u ponedeljak idem u banku da podnesem zahtev za kredit i krecem u pustolovinu!

Shta bude - bice...    ja sam optimista !

Van mreže Fighter!

• Član
  • *
« Odgovor #56 poslato: Maj 12, 2006, 10:25:02 posle podne »
Svaka cast momak!!!! Cvrsto verujem u tebe!!! Takva odlucnost mora da napravi nesto!!!

Van mreže Wladimir

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #57 poslato: Maj 12, 2006, 10:26:15 posle podne »
Citat: Kekka
Do oktobra sam junior
Posto si 85-to godiste,zar nebi trebalo da si junior do oktobra sledece godine?

Van mreže Kekka

• Cruiserweight Member
« Odgovor #58 poslato: Maj 12, 2006, 10:28:31 posle podne »
Citat: DoctorRossi
Citat: Kekka
Do oktobra sam junior
Posto si 85-to godiste,zar nebi trebalo da si junior do oktobra sledece godine?

Juniori su do 21-godine. Znaci da bi trebalo da sam junior do oktobra ove godine.

A to bi po nekoj logici znachilo , da mogu da izadjem u septembru... ? Jel tako? :roll:  

Proveravam to sa svima, jer ne bi da dodje do iznenadjenja.. bash ne bi..

Najgore od svega sto i ne znam koje je takmicenje u pitanju..  znam da je u septembru..  cini mi se da je u NS-u.

Van mreže LDusan

• Bantamweight Member
« Odgovor #59 poslato: Maj 12, 2006, 10:31:12 posle podne »
Samo sam rekao da kada neki klinac dodje u teretanu i vidi Kekkin triceps pitace ga "druze sta radis za triceps" a on ce ga verovatno kulturno uvesti u celu pricu. Takvo ponasanje podrzavam - kako se i Pedja i Igor ponasaju prema Kekki i to je dobro, ali mnogi ljudi koji su uspesni u ovome a i u drugim sportovima se ne ponasaju tako i za takve nemam postovanja. Samo sam to zeleo da kazem.