ali brate....
pa ovo je i vise nego smesno...jel sve ima i vise nego logicno objasnjenje
Za Drzavno sam poceo da brljavim sa mlecnim proteinima i bio u katastrofa formi, onda se vratio samo mesu i za mesec dana za Svetsko imao najbolju formu u zivotu.
to nema veze sa krvnom grupom vec sa tim sto si se ti opustio i boleo te malo penis da izvines za drzavno..
i pre drzavnog i pre nego sto si ikada i radio cettonic uzmao mngoe dijete i opet si bio u ok formi a te dijete su ukljcuvale i mlecne prozivode..mada pojma nemam od kuda u opste ideja da se moze forma uraditi sa melcenim proizovdima..aGLUPOST...
a sada cu ti reci i zasto..tj za sonju..pa idemo dalje..
oja Sonja je proslog proleca spremana samo na jogurtu i siru od surutke i imala najbolju formu, za Drzavno me je malo imitirala i nista od one prolecne forme
zato gorane jel se tada PRVI PUT SPREMLA U ZIVOTU I STO JOJ JE TELO REGOVLO EXTRA...ili da ti prevedem..da je jela i neznam sto bila bi u istoj formi tj EXTRA...
i ja sam za nis 2001 godine jeo dnevno 600 gr pirinca i 200 gr mesa pa sam bio izrezan do kosti..sa 50 mg winstrola EOD-7 bionabola i 100 mg testolenta eod...ALI TO JE BIZLO ZBOG TOGA JEL JE BILO PRVO ILI DRUGI PUT.....SHVATI COVECE...
Nas Robert Jakovljevic je pobedio 2003 god. sa najboljom formom a samo zbog ustede para je pio 7 litra mleka iz kese dnevno da bi uneo dovoljno proteina. Meso nije ni video nekoliko meseci. Nije ni znao da je B krvna grupa.
vrlo jednostavan odgovr...ROBERT JE TADA IMAO 78KG !!!!!!!....i sada da je izasao sa tom kilazom bio bi u extra formi.....a mozda je gresio u cettonicu jer mnogi ljudi to rade..nemozes ti njemu odrediti kolcinu encega sto treba da jede..to treba da se prati iz dana u dan i da se odredjuje forma...
tako i ja garatujem ovaj put da je robet negde gresio a to sigurno nije bila krva grupa....
i stvatrno nezanm od kuda te ideje o mlecnim prozvodima jbt...uzas
Pedja Milosevic najbolju formu u poslednjih godina pravi iskljucivo hraneci se shodno svojoj krvnoj grupi
pedja milosev je uvek izlaio u extra formi??..neznam od kuda ova ideja..ovo je uradio jednom i opet ti ponavljam..zato jel mu telo NIJE POZNALO OVAJ SITEM COVECE..ZATO JE ODREAOVAO DOBRO....
NEKA sada proba ponovo i ja ti zivotm garutjem da nece uraditi nista..tj..cak sam i siguran da je nejgova forma sa zadnjeg takmicenja negde u rusiji bila sa tom dijetom ali daleko od te forme koju ti spomnjes..i sta ce mo sada??..opet teroija pada u vopdu..ali poptuno..
Ljuba Pantovic je bila najbolja u zivotu kad je pocela naveliko da jede "zrnevlje" a znam da je A krvna grupa.
mislim da slabo znas..veruj mi...
ljubina najbolja forma je bila daleko pre nego sto je pocela raditi to sto je poclea raditi kasnije sto se kasnije i odrazilo na njenu formu i gubitak titule..a to i ona sama zna...
ja sma sa ljubom bio na mnogim takmicenjma i koliko ja znam... ZNAM..da je ljuba u svakom hotelu posebno u kuhinji narucivala BELO KUVANO MESO ..
ljuba je bila uvek na 0% uh..tj veoma dugo vremena i tada su njene forme bile najboje..e sada...ako je belo meso zrnelvje..onda ja gresim.
Sve bolesljive clanove moje teretane sam experimentalno usmeravao da se hrane shodno svojoj krvnoj grupi. Od tada niko od njih ni virus nije navukao. Mozda je placebo efekat
e jbg sada gorane..
i za kraj....
A STO AKO TI JA SADA KAZEM DA NISAM 0 KRVA GRUPA vec da sam to samo rekao iz zajebacije zbog onog posta gde se opsije da nuli odgovra..sex,droga,alkhol i svi osali poroci te da je moja krvna grupa ista kao i robertova?
?