Ako ti ista znaci, siguran sam da je 100 % sve ok...ne govorim kao ohrabrenje nego iz iskustva....vecini zena u mojoj familiji je bilo tako nesto...ne znam, verovatno zenama , kad tad se pojavi tako nesto...ali je benigno , tako da ne brini.
Hvala na rečima podrške. Neću više širiti tu temu dok se sve ne završi jer najmanje što želim da je da ljudi pomisle da mi treba sažaljenje ili tako nešto. Poenta priče je bila što sam baš lepo krenula sa ishranom prema krvnoj grupi koju sam uklopila u BB ishranu i isplao da sad moram da pauziram dok ne vidim šta je.
By the way......poceo sam opet da treniram kako treba ( ko zna mozda bude moja before i after za koji mesec ....pa ne znam da li da pocinjem ovu rezim prema krvnoj grupi......npr za B grupi mi pise da ne jedem piletinu ...a meni se i 70-80% rucka i vecere bazira na piletini jer to obozavam ..ima li neko proverenih informacija.....cenim iskustva koja sam procitao u prethodnim postovima.
Kao što reče Nemanja možda je najbolje uklopiti ove dve ishrane. Uvek možeš jesti ono što spada u pozitivnu i neutralnu ishranu za tvoju krvnu grupu. Ako je ćuretina neutralna(što znači da ne deluje ni pozitivno ni negativno na tvoj organizam) onda mesto piletine jedi ćuretinu i ribu koja je preporučljiva za tvoj organizam. Ne trebaš isključiti piletinu skroz, jedi je ponekad. Isto važi i za ugljene hidrate. Jedi ono povrće i salate koje su ti propisane u tabelama "pozitivno" i "neutralno". E sad, rezultate verovatno nećeš postići istom brzinom i istim kvalitetom kao kada bi jeo jelovnik propisan za BB-e, ali ne mora da znači. Na kraju krajeva, ako se ne baviš profesionalnim BB-om onda možeš malo i odstupiti(ali to je opet samo što se tiče piletine).
Pozdrav za visinu od 201cm.
Hvala na pozdravima, procitao sam tvoj post ishranu i treninge i samo sam hteo da te pohvalim , svaka cast na trudu i istrajnosti.
Ne znam....videcu nesto...prvo, cu da procitam ceo forum , jer ma koliko znao vidim da to nije ni delic onoga sto ima ovde...prvo cu da procitam sve da bi mogli uopste da kuckamo ozbiljnije
....
a sto se tice ishrane sada..iskreno, nikad nisam bio na nekim 'rezimima' 'programima' ishrane....zdravo se hranim, ne jedem junk food bilo koje vrste, ne pijem gazirane sokove..slatko sam prestao da jedem ( poneka plazma sa hladnim mlekom padne
, ne jedem masno...ishrana mi je bazirana na pilecem mesu, teletini uglavnom.......hocu reci, nisam nikad merio kao sto vidim da vi radite , ne znam ni odakekle bi poceo
...ali zato sam tu na ovom odlicnom forumu.
ajd uzdravlje
p.s. by the way....sta je sa tim Ella sirom, svi ga pominjete...ocu dobiti 3 kg misicne mase od njega, jel tako delotvoran hehe